keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kukkia syksyn väreillä

Heipparallaa! Uusein lakkauksen taas tänään koulun jälkeen, kun pääsin jo yhdeltä. Väri maailma on aika samantapanen, kun viime kynsissä. 

Idea koristeluihin syntyi lakatessa. Alottaessa en tiennyt muuta kuin, että pohjasta tulee vaalean ruskea Oriflamen Giordani Goldin Nude Brownilla. Jatkoin tuputtelemalla kärkiin saman merkin Saft Burgungyä, jonka päälle vielä vähän Kissin Gold Glitteriä. Mustat kukkaleimat laatasta m82 ja kullankeltaiset 2mm strassit kukkien keskelle. 

Jaa että mitä mieltä lopputuloksesta? No mä ainakin tykkään verraten siihen, että nää syntyi ihan vaan kokeilemalla. :) Ja kun tykkään syksystä, niin syksyset kynnetkin on mun mieleen! 

8 kommenttia:

 1. Onpas näyttävät kynnet ja ihanasti syksyn väreissä niinkuin tällä hetkellä pitää olla ;)

  VastaaPoista
 2. Ihanan syksyiset !:)

  p.s. jos ehdit, vilkaise minunkin blogi, joka kyllä vielä aika aluillaan :)

  VastaaPoista
 3. Vähänkö upeet! :O oot taitava:) Onks sulla muuten sellasta kynsilakan kuivainta mitä myydään ainakin mimaxilla? Jos on, niin onks se toimiva? Kauanko lakan kuivuminen kestää? Kiitos jos vastaat:3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Juu on, ei vaan toimi vaikka vaihtais ihan uudet patterit, eikä kestäny ehjänä kovinkaan kauaa. Kyllä se nyt jonkin verran nopeutti lakan kuivumista, mutta ei mitenkään paljoa

   Poista