sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Pari uutta tulokasta & uusi lakkaus

Heippa! Kävin eilen kaverini kanssa kaupassa, eikä mun ollut tarkotus ostaa mitään. En kuitenkaan pystynyt menemään kynsilakkahyllyn ohi niin, etten vilkaise mitä sieltä löytyy. Mukaan tarttui pari L'oréalin lakkaa. 
 Uuden oranssin lakan olisin jokatapauksessa hankkinut jossain vaiheessa, kun sellainen kunnollinen, normaali  oranssi vähän niinkuin uupui. Hento, vaalean turkoosi oli sitten vaan muuten niin nätti, että oli pakko saada.
 Mun kaikki kynsikiekot on täynnä, joten piti keksiä jotain, mihin saan testattua lakkoja. Otin sitten pari tippiä, joita ei tule muutenkaan käytettyä geelikynsien tekemiseen, kun liimausosa niissä on vain parin milliä pitkä. Ajattelin tänään tilata muutama sataa tikkua, että mullakin on lakkojen tikutusoperaatio tulossa lähiaikoina, sitten kun tilaus vain saapuu!
 Tänään kynsille pääri Lush Tangerine. Peitti tosi hyvin jo yhdellä kerroksella, mutta mun oli pakko laittaa kaksi, kun mun nail repairini oli niin lopussa, että siitä jäi epätasainen pinta. Kuivui tosi nopeasti. Miinuspuolena kuitenkin se, että kuivuessaan lakan pintaan tulee paljon pikkuruisia kuplia :/ Ihmettelen kyllä, että lakattuun tippiin ei tullut yhtäkään kuplaa!
Koristeluista tein aika yksinkertaiset. Jouduin meinaan alottamaan lakkaamisen kokonaan alusta, kun ekalla kerralla innostuin vähän liikaa kelmuttelusta, ja kelmuttelin kolmella eri lakalla tämän oranssin päälle, ja vielä rupesin maalaamaan kultaisella akryylimaalilla kukkia. Lopputulos oli kaikke muuta, kuin nätti. :D

Kärkiin lakkasin Kissin Deep Purplea. Päälle Opin top coat, Thrills in Beverly Hills. Hopeiset strassit kirkkaalla päällyslakalla kiinni, ja kaiken päälle vielä päällyslakka.

8 kommenttia:

 1. Kivat. :)
  Itekki pitäis tilailla tikuttaa kaikki lakat. Ebaysta jos löytyis halvalla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D
   Niimpä, siinä on kyllä aika homma, jos vielä nimeääkin kaikki saman aikaan! :D

   Poista
 2. Noi on ihanat mutta mistä te tilaatte noita kynsitarvikkeita

  VastaaPoista
 3. Kiitos että kerroit

  VastaaPoista
 4. Mistä oot ostanu ton oranssin lakan, mä oon just toivonu oranssia lakkaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan vaan s-marketista :D mut prismoista ym. löytyy:)

   Poista