lauantai 29. kesäkuuta 2013

Ostoksia ja uudet kynnet


Oltín eilen Kuusamon keskustassa ja sieltä Seppälästä tarttui mukaan muutamat kynsilakat. En tätä ennen omistanut yhtäkään näistä Seppälän Nails lakoista, mutta nytpä mulla on niitä neljä :)


Seppälästä tuli mukaan myös pari Wet n Wildin lakkaa, koska valkoinen ja musta alkavat vedellä viimeisiään. Prismasta ostin Lumenen lakan, tää oli pakko saada nimen takia ;D Ääretön sini. Jos joku ei tiedä tai muista, mun kissan nimi on Sini. :)
Kokeilin tänään sinistä Nailsin hololakkaa. Ehkä paras halppislakkamerkki ikinä! Ainakin tän perusteella, jos muutkin ovat tälläisiä. Suti oli mun mielestä tosi hyvä, vaikka se olikin tosi leveä, mutta sillä sai tosi siistiä jälkeä! Luulin, että kerroksia olisi tarvinnut 3-4, mutta tämähän peitti jo kahdella! Mun mielestä tää kuivuikin tosi nopeesti, ei kauaa tarvinnut odotella tekemättä mitään.  Holoefekti ei ole kovin voimakas, mutta se ei haittaa. 
Koristeluista tein tosi yksinkertaiset. Leimat vaan ja strassit päälle. Tuli muuten testattua jo tuon sinisen lakan pysyvyyttäkin. Olin jo saunassa ja uimassa näillä kynsillä, tai siis ilman koristeluja ja päällyslakkaa. Hololakka pysyi halkeamatta tai kulumatta, niin kuin kuvista huomaakin, koska koristelut tein jälkeen päin. Jos vielä tämän reissun aikana Seppälään menen, niin varmasti ostan näitä lisää! 

9 kommenttia:

 1. Tosi kaunis tuo Nailsin lakka ja sievät kynnet myös. Ite tykkään juuri tuommoisista hillitymmistä holoista, joissa ei ole niin voimakasta efektiä. Pitää varmaan sortua ostamaan tuo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Suosittelen tätä lakkaa, oikeesti aivan mahtava ja hintakaan ei todellakaan ole paha!

   Poista
 2. On kyl nätti lakka & kauniit koristelut :)

  VastaaPoista
 3. Aivan superihanat! rakastuin :) ♥

  VastaaPoista
 4. Mitä nuo Nailsin lakat maksoivat? Ois kiva tietää jos vaikka itekki ostais:) Kauniit lakat ja kynnet;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne kovin kalliita ollut, olisko ollut siinä neljän tai viiden euron paikkeilla. :) kiitos!

   Poista
 5. Paljon noi nails lakat maksaa??ja Seppäläs on kyl aika hyvii lakkoi ku vertaa hintaa;) varsinki mun muelestä ne wild mild -lakat on hyvii eikä maksa ku muistaakseni jtn 3-4 €

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 4-5 euroa muistaakseni :) onhan ne juu hintalaatu suhteeltaan hyviä! :)

   Poista