sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Äidin turkoosit glittergeelit
Tänään oli taas äidin kynsien huoltopäivä. Piti ehtiä tekemään ennen Kuusamon reissuamme uudet kynnet, ettei sitten sinne lähdetä sellaisten kynsien kanssa, jossa on kauhea kasvuraja geeleissä. Niin joo aivan, lähdemme sinne siis ensi viikonloppuna, silloin kun blogi täyttää kaksi vuotta. :)

Ajateltiin äidin kanssa, että jotkut aika räikeän väriset olisi pirteät näin kesällä, niin vaihtoehdoiksi otettiin mun mix-hileistä turkoosi ja vihreä. Päädyttiin turkoosiin, koska äidillä oli viikon verran vihreät lakat kynsillä. Alun perin mun piti maalata kaikkiin kynsiin noi kukkasetkin, mutta taisi tulla tyylikkäämmät, kun tein vain nimettömiin ja peukkuihin. Toivottavasti nämä kestäisi nyt ainakin sen kolme viikkoa, kun silloin tullaan taas kotiin. :)

7 kommenttia:

 1. Miten oikeesti voit osata lakata noin hyvin? Nää on ihanat!!

  Milloon oot muutes aloittanut tämän kynsienlaitto harrastuksen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos paljon!:) vaikka nämä onkin koristeltu mix-glitterillä geelin alle +akryylimaaleilla kukat. :)
   Tää on tosi hankala kysymys, koska en muista onks siitä nyt sitten 3 vai 4 vuotta :D

   Poista
 2. Upeat! Voisitko tehdä tutorialin leopardikynsistä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitti:) Joo, koitan toteuttaa sen tänään tai huomenna:)

   Poista
 3. Oot ihan tajuttoman taitava ! :D tekis mieli tulla laitattaa sulle kynnet :D paljo hienompia teet mitä monet kosmetologit tekee.

  VastaaPoista
 4. mitä geeliä käytät ja paljon se maksaa? entä viimeistely ainetta? kuinka kauan noi kestää? miks mulla se geeli lähtee joskus 2pv jälkee pois :ooO? VOIITKO TEHÄ SEURAAVALLA KERRALLA KU TEET GEELIT NII TUTON???! BLIIIS♥

  VastaaPoista