sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Kesäiset kukkakynnet

Moikka! Vihdoinkin tajusin lakata kynnet sellaiseen aikaan päivästä, että pääsin kuvaamaan ne ulos kukkasten kanssa. Tässä lähiaikoina kun on tullut lakattua kynsiä aika paljon illalla, niin ei sitten oo tehnyt mieli mennä ulos, muutenkin kun siellä se valaistus olisi aika heikohko. 

Ainakin meidän pihalla suurin osa kukista on tällä hetkellä vaaleanpunasia/pinkkejä, yleensäkkin punaisen erisävyisiä, niin ajattelin, että voisin kynsillekkin leimata vaaleanpunaiset kukkaset. Sopii väriteemaan kun on ulkona. ;D 

14 kommenttia:

 1. Oh no! Nää on tosi ihanat!!!:) Mäki haluan ton vaaleenpunasen Konad -lakan... Ja kiva, kun postaat usein!!!:D:DXD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon!:) Mullakin on tosi paljon kaikkea kynsiin liittyvää mitä haluaisin, vielä kun raaskisi tilata. Ja joo, yritän postata mahdollisimman usein, ja nyt kun ei ole kouluakaan niin jää enemmän aikaa kynsille. :)

   Poista
 2. aivan ihanat kynnet sulla! voi ku määki osaisin tehä tommosia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskia!:) Harjoittelulla mäkin oon oppinut :)

   Poista
 3. Ihanat kynnet ja tosi kesäiset! Voisitko tehdä jotain tutoriaalia seuraavana? (:

  VastaaPoista
 4. Hienot kynnet taas kerran! Mikä kamera sulla on kun on tosi tarkkoja kuvia

  VastaaPoista
 5. Nää on EHDOTTOMASTI mun lempparit kaikista sun tekemistä kynsistä! ♥ vaikka osaat kyllä tehä hienosti mitkä vaan. Aina ku sanot "nää meni pilalle, en meinannu ees kehdata nettiin laittaa" niin ne on aina just awesomet :3 Mutjuu, voisiksä tehdä muffinssitutoriaalin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! <3 joo voin tehdä. :) teen tässä joulun alla nyt joulukynsiä, niin teen vaikka sitten joulun jälkeen. :)

   Poista