tiistai 21. elokuuta 2012

Ruusuja & ruutuja

Nyt pääsi testaukseen Wild & Mildin Fashion Passion. Kaunis neon pinkki lakka jossa kultaista shimmeriä. 2 kerroksella saa peittävän tuloksen. 
Idean näihin kynsiin sain noin vuoden vanhasta postauksestani. (http://jullenkynsiblogi.blogspot.fi/2011/08/ruutuja.html) Mun mielestä näistä kynsistä tuli oikeenkin kivat, vaikkei koristelut mitenkään monimutkaset oo. :) 

Voi olla, että joudun lyhentämään kynsiäni ihan vähäsen, koska oikean käden etusormi lohkesi ja haluan kaikista kynsistä mahdollisimman saman pitusia.

12 kommenttia:

 1. Kaverilla oli just muutaman päivää sitte samanlaiset kynnet ;oo Ne oli vaan tollaset hopee mustat ja niis ei ollu pohjalla väriä vaan kirkas lakka :D:D:D nii ja sit siin oli tollanen musta kuvio mut en nyt muista että millanen se oli :D:D ei nyt ihan samanlainen kuitenkaan :D:D::D Mut jokatapauksessa tykästyin ideaan jo kaverin kynsissä ja nää on myös tosi tosi hienot!!! ♥ (:

  VastaaPoista
 2. IHANAT !! älä lyhennä kynsiäs, laita vaik siihen kynteen geelillä jatketta ? :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: En haluu yhteenkään kynteen geelejeä, huonoja kokemuksia sen jälkeisestä haperasta kynnestä.. mut ei niistä nyt hirveästi lähde, voi olla, että jätän vasemman käden vähän pidemmäks, kun sitä ei tarvii niin paljoa ;)

   Poista
 3. Nätit! Kivasti ryhtiä antaa tuo risti ja tekee myös persoonallisemmaksi kun jos ois pelkkä kukka kuvio.

  VastaaPoista
 4. Tekisiks joskus videolla kun lakkaat kyntes?? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on käyny itelläkin mielessä. Voinhan ainakin yrittää, jos saan kameran jotenkin pysymään jossain, jalustaa kun ei ole ):

   Poista
 5. En tajua, miten jollain voi olla noin upeet kynnet.. :<
  Mun vaan katkeilee aina ku saan ne vähän pitemmiks, enkä tiiä miten saisin ne parempaan kuntoon ja kasvaan ja sillee.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoidan kynsiäni hyvin ja käytän trindin nail repairia, niin kynnet pysyy siisteinä. :)

   Poista