perjantai 21. elokuuta 2015

Skorpioneja

Moikka! Parit edelliset kynnet on ollut aika tummanpuhuvat. Nyt olis vähän räikeempien vuoro.
Ostin Latviasta Orlyn valkoisen lakan White out. Lakka oli siinä mielessä mulle vähän pettymys, että sitä joutui laittamaan kolme kerrosta ennen kuin kynsi oli siisti ja raidaton valkoinen. Neonoranssia BlackStarin lakkaa B034 lakkasin kaksi kerrosta. Kauan sai odotella ja kuivatella kynsiä ennen kuin ne olivat tarpeeksi kuivat leimaamiseen. Leimasin mustat skorpionit XL-laatasta. 

5 kommenttia:

 1. Wau! Onpa huikean kirkkaat kynnet, aivan ihanat :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavat kynnet! Skorpionit sopii noihin loistavasti, tulee ihan jotkin varoituskyltit mieleen, kun väri on noin kirkas oranssi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niinpäs tuleekin, en ollut ajatellutkaan. :D

   Poista
 3. Skorpionit on tietenkion vähän pelottavia, mutta onnistuneet lakkaukset siitäkin huolimatta. ;) Pirteä väri kynsillä on aina hyvä "eye-catch" kokonaisuudessa!

  VastaaPoista
 4. Olen seurannut blogiasi jo monen vuoden ajan ja on kyllä pysynyt seurattavien listalla :) Se täytynee kuitenkin sanoa, että pidin vanhoista julkaisuistasi enemmän, sillä niissä lakkauksesi olivat paljon monipuolisempia ja inspiroivia. Nyt ne eivät enää yllätä eikä herätä suurempia ajatuksia, mikä on harmi sillä olet todella todella taitava lakkaaja ja juuri niiden vanhempien julkaisujen perusteella tiedän että pystyt paljon parempaankin! Tietenkin aikaa kynsien laittamiselle voi olla niukasti koulun ohella, mikä luonnollisesti vaikuttaa kynsiinkin. Mutta haluaisin silti esittää toiveen monipuolisemmista kynsistä ja eri tekniikoista, jolloin blogisi säilyttäisi mielenkiintoisuutensa! :)

  VastaaPoista