maanantai 3. elokuuta 2015

Tummat ruusukynnet

Moikka! Tein nämä kynnet viime perjantain Nightwishin keikkaa varten. Ja oli muuten hyvä keikka!
Ostin Latviasta muutaman kynsilakan, näihin kynsiin pääsi testaukseen kaksi niistä. Opin Every month is oktoberfest (nimettömät) ja Lady in black (etu- ja keskisormet). Pikkurillit ja peukut lakkasin mulla ennestään olleella Haven't the foggiestilla ja leimasin sillä ruusukuviot keskisormiin. Hopeisiin kynsiin leimasin saman ruusukuvion mustalla Konadin leimauslakalla. Etusormiin ja nimettömiin laitoin neliöt hopeiset niitit.

7 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet, ja näyttävät myös! Sopi varmasti just tuonne keikalle. :) Tykkään erityisesti, kun ruusut on vastakkaisin värein yhdessä kynnessä, mutta pohja on kuitenkin sama kuin kahdessa viereisessä. Sopii hyvin.

  VastaaPoista
 2. Nätti lakkaus ja hyvin tilaisuuteen sopiva :) Mäkin olin tuolla keikalla, omat keikkakynnet on tosin vielä julkaisematta ja niitä ennen postausjonossa on vielä yksi toinenkin lakkaus. Mulla oli ihan hirveä dilemma mitä sinne tekisin kun halusin jotain tosi näyttävää, mutta en oikein keksinyt mitään. Jäikin lopulta vähän pliisuksi. Sä kyllä onnistuit hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mullakaan ei varsinaista ideaa ollut, kun aloin näitä tekemään, halusin käyttää kuitenkin paria uutta lakkaa. :D

   Poista
 3. Oi tosi siistit kynnet. :) Ihanat ku on näin tummanpuhuvat. :3

  VastaaPoista