sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Täällä taas!

Moikka! Mulla on ollut pientä taukoa taas kynsien lakkaamisesta, ja jotkut varmasti huomanneet, ettei postauksia ole tullut vähään aikaan. Mulla oli parit geelit, kun meni hermot omien kynsien huonoon kuntoon. Tosin menivät vielä huonompaan kuntoon geelien jälkeen, niin kuin pian huomaa. 
Ensimmäiset geelit näyttivät tältä. Tykkäsin tosi paljon, koska olivat niin yksinkertaiset, niin ei kyllästynyt. Kestivätkin hyvin kynsillä noin 4 viikkoa yhtä kynttä lukuun ottamatta, jonka jouduin tekemään uudestaan jo kahden päivän jälkeen. 
Toiset olivat tälläiset. Kuvat otettu noin viikko tekemisen jälkeen, joten kasvuraja näkyi jo. Näistäkin tykkäsin paljon, mutta nämä ei kerinnyt olemaan kuin reilut kaksi viikkoa, kun halusin omat kynnet takaisin. Mun äitini siis teki nämä molemmat geelikynnet mulle. :)
Eilen oli se päivä, kun päätin hioa geelit pois. Lopputulos ei ollut kovin kaunis, kuten ylläolevasta kuvasta huomaa. Molempien käsien etusormiin ja pikkurilleihin jäi vielä vähän geeliä/tipin jämiä, joita en saanut pois. Jäi ainakin vähän paksummat niistä vielä, kun muut oli kärjistä aika ohutta. 
Vähän leikkaamista, viilaamista, paljon öljyä ja rasvaa. Trindin nail repairin jälkeen kynnet alkoi näyttää taas suht normaaleilta. Kynnet on jostain kohtia vielä niin ohuet, että kun olin laittanut nail repairin, sormien päitä alkoi vähän särkemään, mutta kipu meni noin 20 minuutissa ohi. Mahtoikohan johtua jostakin lakan aineesta? Onko joku teistä mua viisaampia, kertokaa ihmeessä jos tiedätte mistä moinen johtui. :D 
Kynnen pinta oli aluslakankin jälkeen vielä niin epätasainen, että piti lakata todella shimmerisellä lakalla, ettei epätasaisuudet erottuisi. Opin On her majestys secret service sopi tähän hyvin. 
Oon taas niin iloinen, kun on ihan omat kynnet joita saa lakata! 

4 kommenttia:

 1. Kauniit nuo geelikynnet ja ihana tuo kynsilakka! :)

  VastaaPoista
 2. Huhhuh, kyllä on melekosta jälkiä geelien poiston jälkeen, mulla ei ois tyyliin kynsiä ollenkaan jos laittaisin geelit, ku on muutenki paperia. :D Nätti on lakka. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin vähän aikaa luulin, että kynnet lähtee kokonaan irti. :D Jep, niin on!

   Poista