tiistai 9. heinäkuuta 2013

Kaverille water spotted kokeilua

Tästä tulee nyt todella lyhyt postaus, koska en ensinnäkään kehdannut laittaa kuvia enempää huonosti putsattujen kynsinauhojen takia. 

Elikkäs, tein eilen kaverilleni water spotted kynnet. Itselleni olen kerran kokeillut, mutta silloin en onnistunut haluamallani tavalla. Nyt kuitenkin sujui paremmin, vaikka tein kaiken aivan samalla tavalla, kuin viimeksi, musta lakka oli vain eri merkkistä. Unohdin muuten ottaa lakkakuvan, hyvä minä. Noh, kynnethän onnistui muuten ihan hyvin, mutta katsokaa - tai älkää katsokokkaan noita huonostiputsattuja kynsinauhoja! Ne oli vain niin hankalat, kun lakkaa meni sienellä tuputtaessa vähän niinkuin tuonne kynsinauhojen alle, tai ainakin siltä tuntui. Ja sitten vielä kun toiselta on hankalampi putsata ne. Tein nämä kynnet eilen, ja julkaisen vasta nyt, koska harkitsin julkaisemista mun huolimattomuuden takia. Ainakin pohjalla oleva liukuväri onnistui hyvin, samoin kuin koristeleminen. Toivottavasti kynsien omistaja olisi tyytyväinen. :)

5 kommenttia:

 1. Onhan nuo kynnet silti hienot.=) Käytitkö muuten hiuslakkaa vai desinfiointiainetta vai mitä tossa "rei'ityksessä"?:)

  VastaaPoista
 2. Tee näistä tutoriaali ! haluun tietää miten teit nää♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin ainakin kokeilla kuvallisesti, koska en ole kovin innokkaasti rupeamassa lataamaan videoita youtubeen moneksi tunniksi. :)

   Poista
 3. Minkä asteista vettä pitää käyttää? Kun mä kokeilin niin lakka vaan jäi pinnalle klimpiksi tai upposi astian pohjaan. Ja voiko hiuslakkaa käyttää jos ei ole desinfiointiainetta? Kiitos jos vastaat :3

  VastaaPoista