perjantai 12. heinäkuuta 2013

Confettis


Toinen lakka on L'oréalin, tarra kulunut pois. 

Mäkin löysin vihdoinkin Rauman Sokokselta tuon L'oréalin Confettiksen, jee! En esittele lakkaa nyt mitenkään sen erityisemmin, on se kuitenkin niin monessa muussa kynsiblogissa pyörinyt. 
Meinasin aluksi lakata kaikki kynnet pinkeiksi ja viimeistellä tällä uudella tulokkaallani, mutta päätinkin sitten tehdä etu- ja keskisormista helmiäisvalkoiset pinkein leimoin. Yksinkertaisen nopea lakkaus, juuri sopiva tälle illalle! 

4 kommenttia:

 1. loreal käyttää eläimiä tuotteidensa testaukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en asialle mitään voi, tuotteet ovat silti mielestäni hyviä. Vaikka en kyllä todellakaan ymmärrä eläimillä testaamista.

   Poista
 2. Ihanat kynnet!!
  Voisitko suositella jotain hyvää kynsilakanpoistoainetta? Itellä on hankaluuksia saada esim glitterlakka kynsistä pois :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla on käytössä ihan vaan perus X-tran kynsilakanpoistoaine, mutta esimerkisi glitterlakka kannattaa ottaa pois folioilla, elikkäs laitat vanulapulle kynsilakanpoistoainetta, laitat sen kynnelle ja foliota päälle, niin että se pysyy siinä. Antaa vaikuttaa joitakin minuutteja, ehkä noin kymmenen ja sitten glitteritkin pitäisi irrota vai pyyhkäisemällä. :)

   Poista