lauantai 16. maaliskuuta 2013

Punamusta glitterliuku

Ihan heti pyydän anteeks tätä saamattomuuttani, en ole tehnyt viime sunnuntain jälkeen uusia kynsiä, vaan vesimarmoreilla mentiin koko viikko. Nyt olikin sitten jo aika vaihtaa lakkauksia ja halusin tehdä taas liukuvärin glittereillä. Idean näihin kynsiin sain uudesta Guns N' Roses hupparistani. :)

Toteutus oliki vähän haastavampi, kuin olin kuvitellut. Mustan ja punaisen väleille meinasi tulla selkeitä rajoja, mutta kyllä sain ne sitten jotenkin häivytettyä. Nimettömiin tein strasseilla ja mikrohelmillä suht pelkistetyn korun. Lopputulos miellyttää ainakin mun silmää, miten on teidän suhteen? :) 

13 kommenttia:

 1. Todella nätit!! Kelpaavat nämä anteeksipyynnöstä (jos nyt muutaman päivän bloggaamattomuutta tarvitsee pyydellä...) ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitoksia:) Niin, oon vaan yrittänyt postata vähän useemmin, kun kerran viikossa. :D

   Poista
 2. Kyllä hyvää kannattaa odottaa. ;)
  Suhun ei vielä oo iskeny keväiset pastellit? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D Joo ei vielä ainakaan :D Itse asiassa en taida edes omistaa montaa pastelli lakkaa, tarvis ehkä hommata. :D

   Poista
 3. Kaipaan sun kekseliäisyyttä, oot nykyään samanlainen ko kaikki muutkin, että postauksilla on hienot nimet ja kynnet on siistejä ja sellasia.. missä ne on ne yhestä kuviosta tehyt koko kynnen leimaukset ja auringonkukat ja jokku sutut - nimiset postaukset ): et enää inspiroi mua :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun omasta mielestä on kivempi, kun kynnet on siistejä ja jotkut kynsiin liittyvät nimetkin postauksilla. Itseäni ei ainakaan kovin paljoa innostaisi jos hirveänkin monen postauksen nimi olisi jotku sutut tms. muistaakseni vain yhdessä omassa postauksessani on sellainen nimi, ja mielestäni hyvä että se jäi siihe yhteen. Mutta jokaisella on oma mielipide:)

   Poista
 4. välillä saa olla saamaton! kevät virkistää;) ja sitäpaitsi, jos on hyvä lakkaus, miksei sillä voisi olla vaikka viikonkin=)


  kynsille.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, totta:) Nykyään mulla on aika usein venahtanut siihen viikkoon yksien kynsien kanssa. :D

   Poista
 5. Voitko tehä semmosta postausta jossa näytät miten leikkaat/hoidat kynsinauhojasi? Mulla on ihan hirveet! Ei oo kuivat vaan silleen tosi kaukana kynnenreunasta. Sulla just ihanat! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin toki:) Yritän saada tehtyä sen viikonlopuksi :)

   Poista
 6. Voitko joskus tehä sellasen postauksen et miten liukuvärjäät kynnet? Esim kuvina?

  VastaaPoista