lauantai 23. maaliskuuta 2013

Miten pidän kynsinauhani siisteinä?

Moikka:) Muutama päivä sitten anonyymi pyysi mua tekemään postauksen, jossa kertoisin miten hoidan ja pidän kynsinauhani siisteinä. Kesällä tein postauksen, jossa kerroin vähän enemmänkin miten hoidan kynsiä ja käsiäni, mutta ajattelin nyt silti tämän pyynnön toteuttaa. 

Luulen että aika samankaltaisesti hoidan kynsinauhojani, kuin monet muutkin. 

Käsien kuorinta. Tätä en nyt ihan hirveän usein tee, mutta ajattelin silti että voisin tämän tähän laittaa, koska se kuitenkin pehmentää kynsinauhoja niin paljon. Itse tein tämän vain oliivi öljystä ja kidesokerista, mutta lisäksi voi laittaa esim. hunajaa, jos haluaa. En mitannut mitään tarkkoja määriä, silmämääräisesti vain sopivaa. Sitten hieroin käsille niin kauan, kuin sokeri alkoi vähäsen sulamaan. 
Tämä käsikuorinta on jo varmasti monelle entuudestaan tuttu, maailman nopein ja yksinkertaisin tehdä ja lopputulos on hyvä! 


Työntelen yleensä kynsinauhat melkein joka päivä, mutta jos nyt ei ihan joka päivä muista, niin ainakin silloin, kun poistan lakat kynsiltä. Niin kuin aiemmassa kynsien hoito postauksessa kerroinkin, että saunassa on hyvä työnnellä kynsinauhat appelsiinipuutikulla, kun ne pehmeävät siellä. Öljyän kynsinauhoja myös aika usein ja kuvassa on kolme lemppari öljyäni. 

Isoimmassa pullossa on Yves Rocherin öljy. Tämä on ihan mun lemppari, koska tää tuoksuu niin hyvälle ja kunnolla imeydyttyään on kynsinauhat kyllä hyvässä kunnossa. Laitan tätä yleensä yöksi, jos kynsilläni ei ole minkäänlaista lakkaa. Ainoa miinus, minkä tästä löysin on se, että tämä imeytyy todella hitaasti. 

Sitten kynsilakkapullon näköisessä pullossa on Ndedin kynsinauhaöljy. Tuoksu on aika voimakas, mutta se ei haittaa, koska tuoksuna on vanilija. Tosi helppo laittaa siveltimen kanssa.

Putkilossa on Oriflamen Giordani Gold kynsi- ja kynsinauha voidetta. Tykkään tästä, koska helppo laittaa kätevän pään ansiosta ja imeytyy ihan supernopeasti! Helppo kuljettaa vaikka laukussa viemättä juurikaan tilaa. 

Toivottavasti tästä postauksesta oli hyötyä niille, joilla on ongelmia kuivien tai huonokuntoisten kynsinauhojen kanssa. :) 

10 kommenttia:

 1. miten poistat glitterlakat ? onko jotain niksiä vai ihan tavallisesti kynsilakanpoistoaineellakko poistat ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. pieni pala vanulapusta johon kynsilakanpoistoainetta, se kynnelle ja pieni pala foliota sormenpäähän. Antaa olla hetken aikaa niin lähtee kyllä hyvin. :)

   Poista
 2. Moi :) Voisit joskus tehdä sellasen postauksen jossa on noita kaikkia sun vinkkejä, kuten toi glitterlakan-poistaminen :) Se olis tosi kiinnostava tietää :)
  Ja oon aivan hikipäässä koittanut etsiä sitä sun tossa postauksessa mainitsemaa jotain postausta, jonka oot kesällä tehnyt, jossa kerrot että miten hoidat kynsiäsi. Se olis tosi kiva tietää kun sulla on aina niin täydelliset kynnet, mutten löydä sitä mistään! :(

  vilmaslittledays.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka:) hei kiitti vinkistä! :)
   Kynsien hoitopostaukseen oli linkki tuossa noin kun siitä mainitsin, se ei vaan ilmeisesti kovin hyvin erottunut, kun teksti on mustaa ja linkit näkyy harmaalla. Pitäisi kai muuttaa niiden väriä.
   Tässä kuitenkin linkki sinne. :)
   http://jullenkynsiblogi.blogspot.fi/2012/08/miten-hoidan-kynteni.html

   Poista
 3. Oi pitääkin kokeilla tuota kuorintahommaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa kokeilla, siitä tulee oikeesti tosi pehmeet kädet:)

   Poista
 4. Kiitos vinkistä. Itse taistelen kynsinauhojen kuivuutta vastaan. Tämä tuli tarpeeseen.

  VastaaPoista
 5. Kokeilin tota just :) Ihanan tuntuset kädet sen jälkeen :D Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 6. Mistä ostit ton Oriflamen Giordani Gold -voiteen ja paljonko se makso? (:

  VastaaPoista
 7. Ite käyten sellasta healthy hand and nail voidetta. Se pehmentää kivasti mun kynsinauhoja. :D

  VastaaPoista