sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Pinkkimustaa vesimarmorointia

Moikka! Pitkästä aikaa mun vesimarmori kokeilut tuotti tulosta. Tosin, alkuperäinen suunnitelma ei ollut vesimarmorointi, vaan pinkki liukuväri jonka päälle olisin yrittänyt taas jälleen water spottedia. Noh, se ei taaskaan sujunut ihan nappiin. Mitä te käytänne siinä suihkeena? Itse oon kokeillut ihan vaan desinfiointi aineella, mutta reijistä tulee liian isoja, mikä omasta mielestäni saattaisi johtua siitä, että desinfiointi aine pullosta tulee liian isoja "pisaroita". 

Periaatteessa vain hyvä, että water spotted kynnet ei onnistunut, koska muuten multa olis jäänyt nää kokonaan tekemättä. Tykkään näistä kynsistä myös siinä mielessä, että nämä on melkein samanlaiset, kuin ihan ensimmäiset vesimarmorini, värejä ajatellen siis. Silloin lopputulos oli vain vähäsen sotkuisempi. ;D Niistä on kuitenkin jo niin paljon aikaa, ettei blogiin ole päässyt. 

21 kommenttia:

 1. sä oot kyllä ihan älyttömän taitava !! siis tarkotan nyt ihan kaikkia kynsiäs, en vaan näitä, vaikka onhan nääkin hienot (: millon oot alottanu kynsiharrastuksen ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) ehkä noin 3-4 vuotta sitten, en enään oo ihan varma :D

   Poista
 2. Onko noi ginatricon lakat hyviä:)?
  Jälleen upeat kynnet<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin tää musta on ihan hyvä, muita en omista, koska tämäkin kaupanpäällinen. Pitäisi kyllä varmaan ostaa, kun olen kuullut kehuja. :D

   Poista
 3. Wau! Hienot ja selkeät kuviot ja värit sopii hyvin yhteen myös:)

  VastaaPoista
 4. Ihanat, pitäs itekki kokeilla tollasilla tummilla väreillä kun mulla on aina jotkut räikeet tai vaaleet ;)

  VastaaPoista
 5. Ainii, unohin laittaa tohon että ootko kokeillu hiuslakkaa siihen water spottediin, tosin ei kyllä sekään kovin hyvin tuottanu tulosta kun se hiuslakka tuli niin kovalla paineella. Mut jos on sellasia pulloja joista ei tuu niin kovalla paineella ?

  VastaaPoista
 6. Ihanat kynnet osaisinpa itekki vesimarmoroida tai sit se johtuu siitä et ei oo hyvin leviävii lakkoja :) mut mä käytän tota septidin desinfiointi-ainetta ja mulla ei tuu liian isoja reikiä.Sun kannattaa sutsuttaa sitä ehkä vähän kauempaa nii se ei tuu niin kovalla paineella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) mullakin on joskus ongelmia löytää sopivia lakkoja vesimarmorointiin. Kokeilin eri etäisyyksiltä, mutta mikään ei ollu hyvä :/

   Poista
 7. ihana blogi <3 löysin tän pari päivää sitte ja oon kohta lukenu kokonaa läpi :3 liityn heti lukijaks ku pääsen koneelle! ( oon nyt siis kännyl ) ja jos jaksat, käy kurkkaamas -> www.kanerwa.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 8. vähänkö hyvin onnistu! :o + tee tribaalikynnet joskus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, on nää kai mun parhaite onnistuneet marmoroinnit. :D joo vois kai kokeilla (:

   Poista
 9. Ihana blogi ja ihanat kynnet! Miten sä onnistut tossa noin hyvin? Mulla aina kun alan vetelemään hammastikulla/tekemään kuviota, niin se kaikki lakka tarttuu siihen ja kun nostaa ylös niin lakat on siinä tikussa xD

  /Pepsi hauskatkynnet.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Se voi riippua veden lämpötilasta tai kynsilakoista, joilla marmoroit.

   Poista
 10. Tosi hienot! Ois kiva jos tekisit vesimarmoroinnista semmosen tutorialin... :D

  VastaaPoista