keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Jouluinen puolikuu

Siitä onkin sitte jo yli viikko ku viimeks postasin. En oo ehtiny lakkaamaan kynsiä enkä edes koneelle. On ollut tässä vähän kaikenlaista ja koulussa paljon kokeita. 
Eilen kuitenkin lakkasin kynnet, vaikka mun olis pitäny lukee ruotsia. En sitten illalla enää viitsinyt avata konetta sitä varten, että postaisin, kun ei se muutenkaan koko päivänä ollut päällä. 
Halusin tehdä jotain vähän joulusempaa ja valitsin lakat sen mukaan.  Kukista en sitten tiedä, että mistä ne sinne tuli, mutta tuli kuitenkin. :D En jaksanut odottaa kuivumista tarpeeksi kauaa, joten enään nää ei todellakaan oo tämän näköset. Molemmat etusormet on rullaantuneita ja kukkakuvista ei tietoakaan. Ehkä sitten huomenna teen uudet, kun on vapaata koulustakin ja tänään teen siskolleni kynnet. :)

9 kommenttia:

 1. Huh ihan älyttömän upeita nuo kaikki kynnet :OO

  http://sweetlovelycandy.blogspot.fi/
  -janitA
  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

  VastaaPoista
 2. Nää on varmaan huonoimmat kynnet mitä oot tehny x) mut muuten sun lakkaukset on aina ihan superhienoja!!!! :)) Tykkään blogistas kovasti♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miten toi pitäis tulkita, kaikki ei vain aina voi miellyttää jokaista. Mutta kiitos (:

   Poista
 3. wow hei ihanat taas julle :3 ja kiva ku teit nää jouluset (8

  VastaaPoista
 4. millä kameralla kuvaat? :) tosi kivat kynnet, mut ei kovin jouluiset :d

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Canon eos 1100d'llä kuvaan. Kiitos! Mun mielestä nää on tarpeeks jouluset näin alkukuusta, kun on harmaata ja punaista.

   Poista