maanantai 31. joulukuuta 2012

Uusia kynsijuttuja & parit uudet kynnet

Joo, viime postauksesta onki sitte jo viikko. Postattavaa ois kyllä aikasemminkin ollut, mutta vähäsen laiskotti. Otsikkoa mietein kauan ja muokkasin moneen kertaan, enkä vieläkään tiedä onko se hyvä. Noh olkoon tuommoinen. 
Sain joululahjaksi muutamia lakkoja ja pari koristehyrrää. Käsittääkseni nämä kaikki on Portugalista. En aikaisemmin ollut kuullut sellaisesta merkistä kuin BlackStar, mutta nyt omistan 3 niitä. :) Oikean puolen reunimmaisen merkistä en ole aivan varma, pullossa lukee Vernis á ongles, joten luultavasti se on sellainen. :)

Vernis á ongles•549, Yes Love•K008, BlackStar•B034•B038•B033

Sitten ostin itse pari Opia Skyfall kokoelmasta. Niidenkin hinta on näköjään noussut siitä 16,20 eurosta 17,20 euroon. 
Opi•Live and Let Die
Lakkasin yhden suht paksun kerroksen. En millään meinannut saada sellaista kuvaa, jossa väri olisi ollut oikea. Kaikissa näytti mustalta, joka kimaltaa vähän. Oikeasti tämä on todella tummanvihreä lakka, jossa on kultaista micro shimmeriä. 

Opi•On Her Majesty's Secret Service
Tämä olikin sitten vähän ohuempi lakka. Vaati kolme kerrosta minun kynsilläni täydelliseen peittävyyteen. Tästä on hankala sanoa edes väriä. :D Tumma lakka, jossa on montaa eri väristä shimmeriä. 


Tämän lakan koristelin. Tein uuden vuoden kynnet. En tiedä kuivuvatko nämä sitten ikinä, on meinaan niin monta kerrosta lakkaa kaikissa kynsissä. Itse koristeluista tuli omasta mielestäni vähän tönköt. Näillä kynsillä kuitenkin ajattelin tämän uuden vuoden viettää. 
Onnellista uutta vuotta kaikille!

14 kommenttia:

 1. kivoja kynsiä (: (: millä sä puhdistat sun kynsinauhas ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Siveltimellä ja kynsilakanpoistoaineella :)

   Poista
 2. Oot tosi hyvä ! Kunpa mäki osaisin.. :)


  ainonsekoilut.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Vernis a ongles tarkoittaa tietääkseni ihan vain että kynsilakka (: Ja ihanat uudenvuodenkynnet! o: Sopii tunnelmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mä vähän aattelinkin, kun googletin. :) Kiitos paljon! (:

   Poista
 4. kivoja lahjoja ja samoin sinulle hyvää uutta vuotta

  VastaaPoista
 5. Järjestäisitkö jonkun kilpailun tai arvonnan uuden vuoden kunniaksi !!!;))

  VastaaPoista
 6. Tosi kivat kynnet! :D Miten muutes saat noi kynsinauhat noin siistiks kun mulla aina meinaa jäähä varsinkii tummista lakoista siihen kynnen reunoille silleen jälkiä vaikka koittaa puhistaa niitä pumpulipuikolla ja kynsilakan poistoaineella? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: mulla ei kovin usein jää mitään puhdistettavaa, koska yritän lakata mahdollisimman siististi. Jos jää niin sitten vaan siistin kynsilakanpoistoaineella ja siveltimellä. (:

   Poista
 7. http://naillifestyle.blogspot.fi/?m=1 arvonta menossa.

  VastaaPoista
 8. kivat uudenvuoden kynnet (:

  VastaaPoista