lauantai 24. marraskuuta 2012

Pari uutta lakkaa ja kynnet

Ostin tässä pari päivää sitten kaksi Golden Rosen Classics Metallic lakkaa, joita on näköjään tullut myös Vapaa Valintojen ja Tokmannien valikoimiin. Hintaa näillä oli 3 euroa. 
15, 13


Ensimmäisenä näistä kahdesta lakasta pääsi kynsille sininen. Oon aikas tyytyväinen ostoksiini, peitti meinaan heti ensimmäisellä kerroksella (joka oli aika paksu) täydellisesti ja kuivuikin nopeasti! Samalla koko kynnelle pääsi ensimmäistä kertaa Wild & Mildin Flash, joka haisi aivan järkyttävälle. Oon niin tottunu muiden kynsilakkojen hajuihin, ettei niihin edes kiinnitä huomiota, mutta toi oli jotain aivan kamalaa. :D 
Kokonaisuudessaan pidän näistä lakkauksista, vaikka sininen oli jo koristeluita tehdessäni ihan vähäsen kärjistä kulunut, koska olin yhden päivän pelkillä sinisillä kynsillä. 

10 kommenttia:

 1. Tosi hienot ! :) Muthei onko olemassa mitään kynsilakkaa / päällyslakkaa, joka ei kuluisi kun menee uimaan :d ? Kun olis koulussa uintia ja haluan theä hienot kynnet, muttakun ne kuluu siellä, niinkun viimeksiki !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Just nyt ei tuu mieleen, siitä on meinaan aika paljon aikaa kun viimeks oon uinu kloorivedessä, enkä sen takia osaa ehdottaa mitään.

   Poista
 2. aaaivan ihanat ! ::) ♥♥

  P.S. voisitkos joskus tehä tutoriaalin, että miten teet sun geelikynnet ?? ((:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (:
   Itsellänihän ei siis geelikynsiä ole, enkä itselleni tee. Äidilleni kyllä teen ja jos joskus ehdin siinä samassa, niin mikä ettei.

   Poista
 3. Ihanat ! :) Montako kynsilakkaa sul on ? :) Voisikko tehä seuraavaaan postaukseeen semmosen et otat sun kaikista kynsitarvikkeita kuvia ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Niitä on noin 180. Voi olla, että joskus, mutta ei ainakaan seuraavaan postaukseen. :)

   Poista
 4. Oi! Aivan ihanat!<3 Ja siis sullahan on ihan hulluna kynsilakkoja jos 180! :O Ihan superhyvä olet noita kynsiä tekemään! :)

  VastaaPoista