sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Kultapinkki liukuväri

Heti aluksi pyydän anteeks sitä, etten oo postannu melkeen viikkoon. En oo vaan ehtiny tekemään uusia kynsiä, eikä siis oo ollut mitään postattavaakaan. Mulla ei ollut minkäänlaista suunnitelmaa, otin vaan laatikosta pari lakkaa ja aloin tekemään jotain. Siitä syntyi sitten kultapinkki liukuväri, johon on leimattu ruudukko ja kukkia. Tosin noi kukat ei meinaa oikeen erottua ruudukon joukosta. Kaukaa katsottuna ne on vain mustat läikät. 
Viilasin kynnet taas entistä lyhyemmiksi etusormen kynnen takia. Se tykkäs mennä lohkeamaan ja sen takia kulmista pyöreämpi kuin muut. Toisaalta hyvä, koska koulussa harjotellaan soittamaan kitaraa niin siinä ois pitkät kynnet edessä. :D Mutta eipä mulla tällä kertaa sitten muuta. :)

13 kommenttia:

 1. Teet melkein aina vaan konadeilla.

  VastaaPoista
 2. Heippa! Voisitko tarkistella sun sähköpostei? :) Oletko saanu multa mitään viestiä? c; Olisi nimittäin ihan kiva saada pian vastaus, niin saisin kysellä ja toteuttaa postaus-suunnitelma(; c; otappa mahdollisimman nopeeta yhteyttä gmailin kautta(:

  VastaaPoista
 3. Nätit kynnet, sopii hyvin noi lakat yhteen! :)

  VastaaPoista
 4. YHYY pitkät kynnet, mut joo kivaa vaihteluu tällee ::DDD

  VastaaPoista
 5. oijjjj miten ihanalta tuo liukuvärjäys tuolla alla näyttää :: )

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
 6. nuo on upeet ! ::) ♥♥ ite harrastan kans kynsien lakkailua, ja kitaran soittoa :D G sointu on aivan järkyttävä soittaa, ku nimettömän kynsi on sitten siinä edessä ::D

  mun blogi: http://sirin-kynsiblogi.blogspot.fi/

  P.S. vielä kerran; oot tooosi taitava ::)

  VastaaPoista