sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Rusettista glitteriä

Taas pääsi yksi Oriflamen lakoista testaukseen. Pullossa lukee vain Sun enkä taaskaan löydä netistä tälle mitään nimeä. Joka tapauksessa, peitti vasta kolmannella kerroksella ja kuivumisaika oli kanssa aika pitkä. Mutta on tosi pirteen värinen!:)


Koristelut meni vähän .. överiksi. :D Kokeilin uutta glitteriä ja ripottelu tekniikka ei toiminut tämän kanssa niin hyvin, kuin odotin. Sen takia glitterin raja on noin tönkkö, vaikka olisi pitänyt olla ennemin liuku. Rusetit on leimattu laatasta m77.

Perjantaina huomasin vasemman keskisormen kynnessä noin puolessavälissä reunassa repeymän ja yritin saada sitä siistisi ja huomaamattomasti viilalattua ja leikattua pois mutta loppujen lopuks taisin vähäsen repästä sitä.. Vähän se siitä näkyy mutta onneks ei mee kauaa kun se on jo suht huomaamaton. :) 

Lakkojen pois ottaminen saattaa olla aika hankalaa ja aikaa vievää ja hermojani säästellen jätin oikeasta kädestä glitterit pois. Voi olla, että kokeilen vasempaan käteen foliotekniikkaa jos jaksan ja muistan. :)

8 kommenttia:

 1. Oot hirveen lahjakas! Pidän sua mun esikuvana kynsien teossa, saan susta aina inspistä seuraavaan kynsityöhöni :). Elä ikinä lopeta!

  Miliumsnails.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Voisitko kertoa tosta folio- tyylistä? (: Jos se tekee glitterin sun muun irtohileen poistamisesta helpompaa niin oon pelkkänä korvana!! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun en oo ikinä kokeillut, niin en voi varmanks sanoo, että se tekis glitteteiden pois ottamisesta helpompaa. Mutta mun käsittääkseni laitetaan vain kynsilakanpoistoaineessa olevan vanulappu kynnelle ja kääritään sormi folioon ja annetaan olla noin 10 minuuttia. :)

   Poista
 3. Miten saat noihin kynsiin pysymään nuo "timantit" ja miten teet esim. nuo rusetit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitko muuten vasta tähän osoitteeseen; http://pienikynsiblogiellu.blogspot.fi/

   Poista