tiistai 18. syyskuuta 2012

Äidin glitterkynnet

Tein eilen äidille tälläset kynnet. Suunnittelin tipille äitiä varten ja tykkäs sen verran, että vesimarmorointi siirtyy seuraavaan kertaan. Kynsinauhoille jäi ihan vähän glitteriä, koska sitä on oikeesti ihan mahdoton saada pois :o varsinkin tommosella kynsilakanpoistoaineella, jossa ei oo asetonia, kun äidillä on noi geelit niin asetonillista ei voi käyttää. Valkonen leimauslakka oli jo ihan finaalissa, kun alotettiin näitä kynsiä leimailemaan, mutta kyllä sieltä sitten vähäsen sai. Tosin, heitin sen roskiin ennen kuin kuvasin käyttämäni lakat ja glitterit. Jos sunnuntaina oisin ollu järkevä, oisin tilannu myös uuden valkosen leimauslakan, kun huomenna jo pitäs tulla postissa vaaleenpunanen leimauslakka, pari glitteriä ja sillee. :D Tarvii varmaan tehdä uus tilaus tässä piakkoin... :) 

Nää kynnet oli muuten älyttömän vaikee kuvata! Millään en saanut kameraa tarkentamaa kaikkiin kynsiin samaan aikaan kun glitterit kimaltelivat niin paljon. 

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Ei UV-geelit todellakaan vaurioidu asetoonipitoisesta nesteen pyyhkäisystä, ne lähtee vaan jos niitä liottaa 100% asetoonissa.

      Poista