torstai 28. helmikuuta 2019

CesarsShopin tilaus

Moikka! Edellisessä postauksessa mainitsin CesarsShopin tilauksestani ja tässä se nyt olisi. 
Muutama Picture Polishin lakka lisää kokoelmaani. Viime postauksessa olikin jo Dragon ja Embrace. Loputkin pääsevät luultavasti lähiaikoina kynsille. 
Cesarsilla oli ennakkomyynnissä Uber Chicin leimauslaattoja, joista muutama päätyi minullekin. Tässä laatta nimeltä Yay Spring! 
Sitten valitsin myös yhden kolmen laatan kokoelman. Tämä kokoelma on numero 6 ja yläpuolella sen laatta numero 1 ja alapuolella laatat 2 ja 3. 
Olen pitkään miettinyt hankkivani jonkinlaisen alustan kynsien tekoon. Aiemmin minulla ei ollut mitään varsinaista alustaa sitä varten, mutta nytpä on ja vielä monikäyttöinen sellainen! Viime postauksen leimadecalitkin lakkailin tämän Moyran silikonimaton päälle. Kuvasta huomaa, että se toistaiseksi kipristää vähän reunoista, koska se oli rullalla. 
Minun vanhat bufferiviilani alkavat olla jo niin kuluneita, ettei niillä tee enää mitään. Pari uutta bufferia tuli myös siis tarpeeseen, vaikka toinen niistä onkin äidilleni. Waterdecal varastoni alkavat myös olla aika lopussa, joten tilasin pari pientä arkkia ruusuja. 
Ja tässä on kaupanpäällislahjani! 😍 Konadin Jewel Modeling Mask. Nyt täytyy kyllä myöntää, että olen viime aikoina ollut todella laiska tekemään kasvonaamioita, mutta sitä paremmalla syyllä onkin aihetta testata tätä. Odotukset ovat ainakin korkealla! 

Itse asiassa tilasin vielä Color Clubin GRO2 hoitolakan äidilleni, mutta siitä ei ole nyt kuvaa tässä postauksessa. 

Nyt ainakin luulisin, että olen taltuttanut tilailuinnostukseni vähäksi aikaa ja nyt on paljon uusia laattoja testailtavana, sillä uusien Born Prettyn laattojen kuvista vain pari on päässyt kynsille asti. Ja nyt on taas neljä laattaa lisää! Näillä uskoisin pärjääväni hetken. 😉

3 kommenttia:

  1. Monta kertaa saat tehdä noilla tuotteilla.

    VastaaPoista
  2. Ui, nuo Picture Polishit on niin ihania mut en vaan ikinä raaski tilata niitä kun ovat niin kalliita...
    Onneks omistan sentään yhden :)

    VastaaPoista