tiistai 12. helmikuuta 2019

Born Pretty Storen tilaus

Heippa! Viime postauksessa vähän lupailin tilauksen esittelyä tälle viikolle, ja tässä se nyt olisi!
"Muutama" leimauslakka lisää. 😄 
Vasemmalta oikealle:
1.Cherry blossoms 
2.Cosmos bouquet 
3.Crimson cheeks 
4.Pomegranate red 
5.Coral grapefruit 
6.Tulip celebration 
7.Bright yellow sprouts
8.The noon sunshine
9.Melody of music box
10.Lucky clover
11.Ariel mermaid
12.Summer mints
13.Blueberry macaron
14.Shannon Macarons

En valinnut jokaista näistä sävyistä suoranaisesti itse, vaan lakat olivat kahtena settinä; Warm Tea Series ja Autumn Courtyard Series. Kuvissa ne kuitenkin ovat värijärjestyksessä eikä siis setit peräkkäin. 
Tilasin taas muutaman uuden leimasimen ja pinkkiä ja sinistä niistä jo testasin tehdessä edellisiä kynsiäni. En vain valitettavasti saanut leimoja tarttumaan niihin kokonaisina. Joitakin osia tarttui, ehkä noin puolet leimasta. Kokeilin ottaa leimaa laatasta vaikka ja miten, mutta aina lopputulos oli sama. Jos joku sattuu omistamaan nämä samat leimasimet ja on saanut toimimaan ne, vinkatkaa miten! 
Merenneito kuosilla oleva säilytyskotelo leimalaatoille.  Tässä on tilaa yhteensä 72 laatalle. Taskuista 24 on näille isommille Born Prettyn laatoille ja loput 48 joko pyöreille tai pienille neliönmallisille. Isompien laattojen taskut tulivat jo melkein täyteen, kun asettelin laatat uuteen säilytyspaikkaansa. 
Sitten seuraavaksi tulee laattoja. Tässä BP-L054.
BP-A01 Flower Tango
Floral BPX-L017
BPL-029
Tässä laatassa on vähän epätavallisemmat merkinnät kuin muissa. Born Prettyn sivuilla lukee "Snowflake Nail Art Stamp Image Plate Manicure Design L056", joten olkoon tämä vain L056.
Celebration BPX-L008
Christmas - S002
Christmas - S001
BP-16
BP-100
Sitten vielä telineet meikkisienille. Toinen itselleni ja toinen äidilleni. Eikö olekin mahdottoman söpöt pienet tipun jalat! Nämä toimivat hyvin myös tukena kuvatessa laattoja. 😄

Leimauslaatoista saattoi huomata, että katselin joulun jälkeen Born Prettyn sivuja ja yritin päättää mitä tilaisin. Laatoista kolme oli jouluisia ja yksi talvinen täynnä lumihiutaleita. Olenpahan varautunut ajoissa tämän vuoden jouluun ja tulevaan talveen! 

Juuri nyt  naputellessani tätä postausta täällä ainakin paistaa aurinko ja näyttää jo niin kauniin keväiseltä, ettei tee enää mieli leimailla lumihiutaleita kynsille. Vaikka vielä eletäänkin helmikuun alkupuolta, kyllä se kevätkin vain on tulossa! 😍

2 kommenttia: