tiistai 9. toukokuuta 2017

Blogin herättelyä

Moi! Melkein 5 kuukautta edellisestä postauksesta.. Yritän etsiä taas intoa ja aikaa pitää blogia yllä, koska onhan tämä loppujen lopuksi aika kivaa. Viime aikoina on ollut vain todella paljon koulujuttuja, lukion toinen vuosi lähenee loppuaan, mutta opiskelu ei. Käyn yhäkin myös koulun ohessa töissä, joten sekin verottaa vapaa-ajastani aika paljon. Nyt kuitenkin haluaisin ryhdistäytyä tämän asian saralla ja ruveta taas ainakin vähän aktiivisemmaksi! En voi kuitenkaan luvata, että postaustahti nousisi heti esimerkiksi kertaan yhteen kertaan viikossa, teen sen mitä ehdin. 

Ensimmäiseksi esittelen kynnet, jotka ovat jo puoli vuotta vanhat, sillä nämä ovat marraskuulta. 
Nämä kynnet tein skittlette-tyylisesti. Etusormissa ja pikkurilleissä on pohjalla pari kerrosta Flormarin 805:tä, jonka päällä sydänleimat XL-laatasta Born Prettyn omalla viininpunaisella leimauslakalla. Keskisormet ja peukut olivat samanlaisia, vaikkei peukkuja kuvissa näykään. Niissä Essencen Love me like you do -lakkaa pohjalla myös pari kerrosta, jonka päälle tyviin tuputeltuna saman merkin On air! -lakkaa. Nimettömissä pohjalla Gina Tricotin Zinfandel -lakkaa ja päällä eri kokoiset kultaiset niitit. 

Nämä kynnet onkin sitten jo vähän uudemmat, nimittäin viime viikolta. 
Olin huhtikuun lopulla Berliinissä koulun opintomatkalla ja sieltä tarttui mukaan vain ja ainoastaan yksi kynsilakka ja se on aika ihme minulta! Kyseinen lakka on Essien lakka numero 219. Itse pullosta ei nyt valitettavasti ole kuvaa, se on näköjään unohtunut ottaa. Sitä on näissä pohjalla kaksi kerrosta. Lakka kuivui todella nopeasti, joten olen kyllä kaikinpuolin tyytyväinen ostokseeni. 
Päällä on leimat BP-L 007 laatasta Konadin valkoisella leimauslakalla, joka tosin näyttää kuvissa aivan vaaleansiniseltä. Kuvioiden keskelle laitoin 1,5mm hopeiset strassit. 

Postaamattomia kynsiä on enemmänkin jossakin muistikorttien uumenissa, mutta nämä löytyivät nyt ensimmäisinä tähän hätään, Postaan muitakin vanhoja lakkauksia, jos vain suinkin löydän kunnolliset kuvat niistä!

6 kommenttia:

 1. Kiva että palailit bloggailemaan. Juuri itse asiassa vähän siivoilin blogilistaa, ja jätin blogisi vielä toiveikkaana roikkumaan kun et ollut mitään ilmoitellut totaalisesta lopettamisestakaan. Toivottavasti intoa vielä riittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulin tänne takaisin siis sopivaan aikaan. :) Toivon itse samaa!

   Poista
 2. Hyvä,että julkaiset kauniita kynsilakkauksia!

  VastaaPoista
 3. Ahh pakko saada joku tuomaan minulle suomesta tuo GT Zinfandel!! Rakastan tuommoisia kiiltäviä märän näköisiä lakkoja.

  VastaaPoista