torstai 22. joulukuuta 2016

2016 joulukynnet: afrikka teema

Moikka! Tänä vuonna tein vähän erilaiset joulukynnet, koska minun joulunikin on tänä vuonna aika erilainen. Lähden huomenna joulunviettoon Afrikkaan, Gambiaan. Kynnet tein totta kai teeman mukaisiksi. 
Niin monet kerrat olen halunnut tehdä auringonlaskukynnet, joissa on palmuja ja vihdoin tuli hyvä tilaisuus tehdä sellaiset!
Liukuvärissä käytin kolmea Essencen lakkaa: Love is in the air (jota lakkasin myös pohjalle kerroksen), Indian summer ja Mandarine bay sekä Opin Coca-Cola red. Nimettömien ja etusormien leimat ovat laatasta BP-L010 ja leimauslakkana oli Vyletin musta leimauslakka. Vähän harmittaa, kun vasemman käden leimat menivät hiukan vinoon, mutta aika ei antanut periksi tehdä niitä uudestaan. Oikeaan käteen leimat menivät aika hyvin suoraan. 
Meinasin tehdä palmutkin helpomman kautta ja leimata ne, mutta en laatoistani onneksi löytänyt palmuja, jotka olisivat miellyttäneet silmääni. Maalailin ne siis itse Opin Lady in blackilla pienen siveltimen avulla. 

Nyt toivotan vielä oikein hyvää joulua kaikille!

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit, Afrikkaan asti. Siistiä :) Toosi upiat kynnet ja vou oot osannu kyllä hyvin maalata nuo palmut! Ihanaa joulua! <3

    VastaaPoista