lauantai 1. helmikuuta 2014

Sokerinen ruffian

Moikka! En muistakkaan koska viimeksi oon tehnyt yhden lakkauksen kahden eri päivän aikana, mutta tämän tein tänään ja eilen illalla. :)
Ruffian manikyyrin pohjan tein eilen Wet n Wildin Ebony Hates Chris'llä ja IsaDoran Diamond Crushilla. Leimat leimasin tänään, jotta pohja ehti varmasti kuivua kunnolla, ettei sitten rullaannu siinä samalla, niinkuin mulla aika usein käy, kun leimaan liian aikaisin. Nyt ei sen asian takia tarvinnut tehdä yhtäkään kynttä uudestaan, eikä kyllä minkään muunkaan asian takia. :)

14 kommenttia:

 1. Kauniit lakkaukset :) ihailen sun kynsien pituutta, miten saatkaan ne pysyyn noin saman pituisina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Haha, viilailen melkeen joka lakkauksen välissä, mutta kyllä nää sivuilta välillä vähän lohkeilee, varsinkin keskarit :D

   Poista
  2. Mullakin tuppaa aina joko keski- taikka etusormi lohkeamaan ja sitten harmittaa kun joutuu nimettömän ja pikkurillinkin viilaamaan lyhyiksi, vaikka ovat moitteettomassa kunnossa :(

   Poista
 2. Kiva ruffian! Tykkään kun ruffianissa on tummat värit, niin ei näytä kaukaa siltä, että on jäänyt lakka luuan kauaksi kynsinauhoista :D Diamond Crush näyttää hyvältä mustan kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) munkin mielestä tumma tai ainakin selvästi erottuva ruffian näyttää kivemmalta :D jep!

   Poista
 3. Kattoin noita sun ekoja lakkauksia ja oot kehittynyt tosi paljon :D

  VastaaPoista
 4. Iihhanat :D Saanko käyttää blogiasi lempiblogini-postauksessa??

  VastaaPoista
 5. Selitä tyhmälle miten tehdään liukuvärjäys kynsiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aluks voi lakata aluslakan päälle jonkun värilakan, jos esimerkiks vaikka haluais liukuvärin vaaleenpunasesta siniseen. Sitten tarviit jonkinlaisen sienen, ite käytän keittiösientä ja siihen laitat sitten vaikka sitä sinistä lakkaa ja sen viereen vaaleenpunasta niin, että kun tuputat niitä kynteen, niin ei jäisi lainkaan mitään rajaa. Sano jos mun tarvii vielä selventää jotain kohtaa :)

   Poista
 6. Oot ihan super hyvä lakkaa kynsiä ja tekee erilaisii kuvioita! Voisitko joskus tehdä johoknkin postaukseen tutoriaaleja helpoista kynsistä? Ja mistä tilaat tarvikkeita? Itse pitäisi tilata jostain mutten löydä mitään kivaa paikkaa.

  VastaaPoista