maanantai 10. helmikuuta 2014

Sininen puolikuu

Mooi! Mun synttärikynnet kului niin nopeesti huonoon kuntoon, että tein tänään jo uudet. Pituuttakin kynsistä lähti taas jonkin verran parin lohkeaman takia, joista mainitsinkin viime postauksessa. 
Tein vaan yksinkertaisen puolikuumanikyyrin parilla sinisellä lakalla ja puolikuun rajalle laitoin pieniä hopeisia hexagon glittereitä. Meinasin vielä leimata jotakin tummaan osaan, mutta tulinkin siihen tulokseen, että välillä vähemmän on enemmän. :) Nyt vain täytyy odotella, että nämä on kunnolla kuivat, jotta voin lähteä lenkille. :)

Sen lisäksi, että vasen etusormi on lohjennut sivusta, niin onnistuin kolauttamaan sen jo jääkaapin oveen niin, että lakat rullaantui vähäsen. Jotenkin sain sen silti korjattua, ettei tarvinnut tehdä koko kynttä uudelleen. Kuvat onneksi ehdein ottamaan ennen. 

5 kommenttia:

  1. Äkkiä ne takaisin kasvaa vanhaan mittaansa ;) kiva koristelutyyli taas! Näissä kynsissä vähemmän on todellakin enemmän :) kivalta näyttää myös erilaisten koostumusten yhdistäminen toisiinsa.

    VastaaPoista
  2. Niinpä :) Kiitoksia! :) hyvä että oot tota mieltä koostumuksien yhdistelemisestä, mulla kun on usein vähän hankaluuksia päättää, että voiko noinkin erilaisia yhdistellä. :D

    VastaaPoista