lauantai 23. marraskuuta 2013

Sokeriset lumihiutaleet

Moikka! Pääsin vihdoin kokeilemaan mun Isadoran sokerilakkoja kynsillekkin, kun jo ostaessa suunnittelin tekeväni niillä kynnet, kun ensilumi tulee. Torstaina se sitten tännekkin tuli, mutta melkein saman tien lähti suurimmaksi osaksi. 
Tosiaan siis, mulla oli jo selvä kuva mielessä millaiset kynsistä tulisi ja lakkasin sen mukaan, vaan eipä olisi kannattanut. Olisi kannattanut jättää lumihiutale leimat pois ja laittaa niiden tilalle pieniä kultaisia lumihiutaleita, jotka tilasin Mimaxilta. Ensinnäkin nää oli ehkä hankalimmat kuvattavat ikinä. Oikeasti, en varmaan ikinä ennen oo käyttänyt näin paljoa aikaa kynsien kuvaamiseen, ja en ollut yhteenkään kuvaan tyytyväinen! Olin kuitenkin laiska enkä alottanut uutta kuvaussessiota. :P Vielä kun ei ollut luonnonvaloa, niin mun piti käyttää salamaa, koska en omista luonnonvalo lamppua. Salaman takia leimat ei näy senkään vertaa, kuin luonnossa. Nooh, otin sitten muutamia kuvia ilman salamaakin, jotta saisi edes jonkinlaisen käsityksen kynsistä. 
Kuva on muuten huonolaatuinen ja hieman tärähtänytkin, mutta kynnet sentään näyttävät siltä, kuin pitääkin. Ja sehän on pääasia. 
Onko kenelläkään muulla ollut vastaavanlaisia ongelmia kynsien kuvaamisessa?

9 kommenttia: