perjantai 30. elokuuta 2013

Ruutujako? Ei.

Ensin on melkein viikko hiljaista tämän blogin puolella ja sitten kun vihdoin olen ehtinyt lakkaamaan kynnet, kun olen ollut koko päivän kipeänä kotona, niin lopputulos on aika järkyttävä. En edes tiedä haluaisinko julkaista näitä, mutta menkööt nyt. 


Pohjalle vetelin pari kerrosta Oriflamen Silverillä. Teippasin ruudukot kynsiteipillä ja tuputtelin kärkiin L'oréalin Divine Indigoa. Ilmeisesti pohjalakka ei ollut kunnolla kuivunut, kun alotin teippaamaan, teipit meinaan ei meinannut lähteä kunnolla pois, ja sitten kun lähti niin jäi epäsiistit rajat. No ajattelin sitten, että se vähän siistisi, jos laittaisin jotain läpikuultavaa shimmerlakkaa päälle. Kerros flormarin U28, ja ruudukkoja ei erota enään ruuduiksi, näyttää ennemmin sotkulta jota on yritetty peittää. Tai niinhän siinä kävikin.

5 kommenttia:

 1. Noi on tosi hienot;)

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Noi kynnet ovat ihanat! Miten teit ne?=) Seuraan sun blogia. Sun kynnet ovat upeita. Mäkin harrastan kynsien laittoa.=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos nyt :) ohuella kynsiteipillä teippailin ristikot harmaan lakan päälle, tuputtelin kärkiin tumman violettia, otin teipit pois ja laitoin flormarin shimmer lakkaa päälle :)

   Poista