torstai 8. joulukuuta 2011

KynttilätTälläset väsäsin eilen samalla ku katoin joulupukkii ja noitarumpuu :DD Halusin jotku edes pikkusen jouluset, ni kai kynttilät ny sentää on jouluset ? 


Toi Maybellinen MNY tumman sininen lakka näytti täl kertaa ihan siniseltä, ei lainkaan mustalta, ku siinä on viel päällä toi wet n wildin glitterlakka (:


Niin ku jo aikasemmin sanoin, mun vasemman käden peukun kynsi on lohkeemassa, ja sit ku se lohkee, se menee ihan tuolta tyvestä ( en keksi sopivampaa termii :D ) ni sitte se on pitkän aikaa tosi kipee. Nyt sit äiti muisti, et meil oli tommosii Kissin vahvistuslappuja. niiden pääl olis kuulunu laittaa jotain Brush-On Geliä, mut se kun nyt on loppu, ni laitoin sitte vaan ton Trindin Nail Repairin siihe päälle. Toivottavasti se pysyis siinä ny sen verra, et kasvais toi kynsi ny edes hiuka, et voi sitte leikata ton puoliks lohjenneen kynnen pois. 8) 

Se on sitte tommonen ilman mitään lakkauksia, eli ny hetken aikaa tulee kuvii vaan muista vasemman käden kynsistä. Toki voisin kuvata oikeetakin kättä, ku on alkanu tulla suht saman näkösiä niistäki lakkauksista (:

2 kommenttia: