tiistai 27. joulukuuta 2011

Kahdet kynnet

anteeksanteeksanteeks, unohdin kuvata lakat noista joulukynsistä ! :(:( mutjuu, noi kynnet mul oli jouluna ja onnistuki iha hyvi (: vähän niiku joulune versio yksistä mun tekemistä kynsistä, blogissani kai otsikolla syksyiset perhoset tms. : Dja sitte äskön väsäsin tommoset (: mul ei oo ollu enne vihreet liukuvärii, ni aattelin tehä sit semmoset 8) aattelin et ne on tylsät vaan semmosina, ni leimasin pari kukkaa niihin & isompien kukkien keskelle hopeet/kirkkaat strassit (:sitte vielä joululahjaks sain noi ^ (: 
- 6x kiss nail art
-manikyyriteippejä (tuli nail artien mukana)
-mallikiekko
-musta konad lakka
-Wild and Crazy 144 (nimi on kulunu pois)
-Opin kirkkaanpunanen glitterlakka ( ei saanu teksteist selvää ku huono valo)
-kynsitarroja
-microhelmiä
-strasseja
-sivellin, kokoo 000
-kynsilakan kuivain

siinäne, ite valkkasin kaikki ni oli ainaki mieleisii :) se vaan, että tuo opin lakka ja puolet nail arteista menee kyllä vaihtoon, jos ne ilman kuittia sais vaihtaa ku minä järkevänä tyttönä heitin sen tietenkin roskiin :-D  tuosta opin lakasta puuttuu sivellin kokonaan ja tökein hammastikulla sinne sisään, et jos se olis vaan tippunu mut ei löytyny mitään : D ja sitte puolet toista nail arteista  ku tuli samas pakkaukses, ku toi turkoosi ei aukee lainkaan, vaiks iskäki koitti kaikki mahdolliset keinot, paitsi tonget, koska ne ois sitte rikkonu koko korkin. että näin. tää on tätä mun hyvää tuuriani. : D


11 kommenttia:

 1. kynsilakan kuivain, mistämistä ? tosi kiva blogi, tsekkaa toki munki c:

  http://annezi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. noi ylemmät kynnet on tosi hienot vaikkakin eipä kyl oo valittamist missää sun tekemis kynsis tääl blogissas :)
  mun blogin voit käyä tsekkaa ja liittyy lukijaks jos tykkäsit :3

  http://kuinkatsoisipeiliin.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Mistä ostat noita sun kynsitarvikkeita? :))

  VastaaPoista
 4. ainii ja mistä toi mallikiekko on ? (:

  VastaaPoista
 5. Oot ihan sairaan hyvä laittamaan kynsiä :33 Ihania!

  VastaaPoista
 6. Oot tosi hyvä laittaa kynsiä! Ihania ideoitaki! :) Ja nyt ihan uteliaisuuttani kysyn kauanko sulla näiden kynsien laitossa menee? :D

  VastaaPoista
 7. kiitos kaikille ! :) ja niille, jotka kysyi mistä ostan kaikkia tarvikkeita, niin tilaan ne mimaxista (: ja liityn lukiaks Jennan ja annen blogeihin (:
  annu: noin tunti (:

  VastaaPoista
 8. Toimiiko toi kynsilakan kuivain hyvin?? Kauan siin kestää et se kuivaa lakan?? Ja tietenkin pitää viel kehuu noit sun kynsii ;) Alla linkki mun blogiin jos jaksat käydä kurkkaamassa :) (Blogi on ihan uus, alotin sen vasta maanantaina eli se ei oo vielä mikään hirveen hieno)

  http://kynsitytto.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo käyttäny sitä paljoo, mut ihan jees se on. :) en muista kuinka kauan sillä kestää kuivata, ja se riippuu toki ihan lakastakin. (: Voin käydä kurkkaamassa. (:

   Poista