tiistai 5. toukokuuta 2020

Kukkia!

Heippa! Tänään maalailin pitkästä aikaa itse kukkia kynsille. 
Käytetyt lakat:
-Gina Tricot - Luxurious
-Essence - Candy Love
-Opi - Lady in Black

Harvoin jätän yksiäkään kynsiä postaamatta, vaikka ne olisivat kuinka rumat mielestäni. Edelliset kynnet kuitenkin jätin, sillä leimat epäonnistuivat niin pahasti, etten halunnut esitellä niitä täällä. En vain jostain syystä osaa leimata Colour Aliken leimauslakoilla niin, että jälki olisi hyvää. 

Nyt ajattelin pitkästä aikaa tehdä näitä kukkia, joita joskus tein todella paljon! Kaikki menikin siihen asti hyvin, kunnes laitoin päällyslakan. Se tietenkin levitti sitten kukkia ja niistä tuli epäsiistit. Vähän harmittaa, kun kahdet kynnet peräkkäin meni jollain tavalla pilalle. Jospa sitten seuraavat onnistuisi paremmin. 

Olisiko muuten jollakin ehdottaa hyvää päällyslakkaa, joka toimisi myös leimojen kanssa? Tällä hetkellä minulla on käytössä Seche Vive Gel Effect, mutta se jotenkin saa kynsilakat vetäytymään. Laatikossa minulla on myös pari pulloa Kiara Skyn pikakuivattavaa päällyslakkaa, mutta ne ei toimi alkuunkaan leimojen tai muiden koristeluiden päällä. 

4 kommenttia:

  1. Mä oon käyttänyt Glisten&Glown Top of Heavenia, mutta nyt se on ollu Cesarshopista loppu jo vaikka kuinka kauan. Se on ihan paras päällyslakka, ja en nyt tiedä mihin vaihtaa:/ Vinkaathan täällä blogissakin jos satut löytämään jonkun hyvän päällyslakan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi harmi, mahtaakohan sitä tulla jossain vaiheessa lisää... Kerron täällä heti jos löydän jonkun tosi hyvän päällyslakan! :)

      Poista