maanantai 15. heinäkuuta 2019

Zoya - Amy

Heippa! Käväistiin viime viikolla Tallinnassa ja sieltä tarttui tietenkin muutama kynsilakka mukaan. Tässä niistä ensimmäinen.
Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Zoya - Amy
-Wylet musta leimauslakka
-BP-L054

Tämä on minun ihan ensimmäinen Zoyan lakka ja tästä tuli kyllä heti yksi suosikeistani! Lakka  on todella upean näköinen kynnellä ja kaksi kerrosta riittää täydelliseen peittävyyteen. Kaikkein parasta tässä on silti väri. Vielä vähän aikaa sitten en olisi uskonut, että oranssi voi näyttää näin kauniilta, mutta totta se vain on!

Jälleen kerran on kyseessä sellainen lakka, jota en halunnut peittää kokonaan koristeluilla. Päädyin siis vain leimaamaan abstraktit kuviot pariin kynteen. Se olikin helpommin sanottu kuin tehty. En saanut nousemaan kyseisestä leimauslaatasta sitä kuviota kokonaisena, jonka olisin halunnut. En tiedä varmaksi, että missä vika oli, koska samoilla tarvikkeilla ja tuotteilla sain kuitenkin leimattua nämä kuviot, vaikkakin ne ovat eri, mitä suunnittelin. Leimat menivät vähän vinoon ja se jäi hieman harmittamaan, mutta ehkei siihen kiinnitä ensimmäisenä huomiota. 

1 kommentti: