perjantai 22. maaliskuuta 2019

Heaven

Heippa! Minulla päättyi eilen yhdeksän päivän työputki, jonka aikana en kynsiä ehtinyt lakkailemaan. Nyt minulla onkin viisi päivä vapaata ja heti tänään tartuin lakkapulloihin!
Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Picture Polish - Heaven
-Born Pretty leimauslakka 31#
-BP-A01 Flower Tango

Viimeinenkin uusista Pictrue Polishin lakoistani pääsi kynsille, nimittäin CesarsShopin kanssa yhteistyössä luotu lakka! Minun kuvissani tämä upea vaalean lila lakka näyttää hitusen verran liian siniselle. Uskoisin sen johtuvan leimojen väristä, joka huijaa pohjastakin sinertävän. 

Tiedättekö, kun olisi paljon intoa tehdä vaikka ja minkälaisia koristeluja, mutta ei vain onnistu? Minulla kävi tänään niin. Tein kynsiä yli kolme tuntia ja lopputuloksena tavalliset leimat... Suunnitelmissani oli leimadecalit, joita yritin kahteen kertaan ja vielä eri tavoilla saada kynsille, mutta tänään ne ei vain onnistuneet. Jouduin heittämään vaivalla maalaamani decalit roskiin ja tyytymään tavallisiin leimoihin. Ehkäpä parempi onni ensi kerralla.

3 kommenttia:

  1. Oo tuo Heaven on niin ihana, mut en oo (vielä) raaskinut sitä hankkia, kun nuo PP:t on niin kallita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakaan ei kovin montaa PP lakkaa vielä ole juurikin samasta syystä ja sitten kun ajattelee, että tilaisi yhden tai pari niin en osaa päättää mitkä. :D

      Poista