keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Lumiukko

Heippa! Nyt lumet saapuivat ainakin hetkellisesti, joten luminen teema jatkuu kynsilläkin lumiukon muodossa. 
Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Flormar - Aqua Slide
-Orly - White Out
-Opi - Lady in Black
-Oriflame - Taupe
-L'Oréal - Lush Tangerine 

Tein nämä kynnet jo eilen ja kuvat otin heti saatuani kynnet valmiiksi. Nyt jälkeenpäin vasta huomasin, etten muistanut säätää kameran asetuksia, joten kuvat eivät täysin onnistuneet. Jälkikäsittelykään ei pelastanut niitä. Todellisuudessa pohja on paljon sinisempi ja näin ollen lumiukko ja hiutaleet erottuvat pohjasta paremmin. 
Testasin näihin kynsiin toista uusista päällyslakoistani, nimittäin Seche Viteä. Minulla ei ole koskaan aiemmin ollut sitä, vaikka se on kovin suosittu päällyslakka. Kynnet tosiaan kuivuivat todella nopeasti, mutta jo tilatessa muistin lukeneeni, että sen seurauksena kynsilakat vetäytyvät reunoilta vähäsen. Näin kävi minullekin ja se tekee mielestäni vastalakatuistakin kynsistä vähän kuluneen ja epäsiistin näköiset. Tämän takia en osaa sanoa, tilaanko enää toista pulloa. 

4 kommenttia:

  1. Ja tuli vielä mieleen, että jos etit hyvää päällyslakkaa, niin kannattaa kokeilla Seche Viveä. Muuten sama kun Seche Vite, mutta ei kutista lakkoja ja tällä tulee mun mielestä vielä kauniimpi kiilto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos paljon vinkistä! Taidankin tilata sitä sitten seuraavaksi, kunhan saan nuo edelliset kulutettua. :)

      Poista