perjantai 8. huhtikuuta 2016

Liukuväriä ja vesimarmorointia

Moikka! Tein tänään lomakynnet, koska lähden huomenna pienelle kaupunkilomalle Prahaan poikaystäväni kanssa.Tänään loppui muuten koeviikkokin!
Pohjalle tein liukuvärin Flormarin lakoilla 809 ja 802. Vesimarmorointi ei sitten sujunutkaan aluksi oikeastaan lainkaan. Ajattelin, että pikakuivattaja päällyslakka ei ainakaan sovellu marmorointiin ja kokeilin moneen kertaan normaalejan päällyslakkoja, mutta eihän ne toiminut. Kokeilin viimeiseksi Inm Out the Door -pikakuivattajaa ja sehän sitten parhaiten toimi.. :D Musta lakka on Opin Lady in Black.

Olen jo pitkään havitellut peel off -lakkaa, mutta olen aina keksinyt jotain tarpeellisempaa tai sitten unohtanut kokonaan tilata. No, viime viikonloppuna tein sitä itse ja hyvä että teinkin enkä tilannut. En usko, että olisi ollut paljoakaan eroa tilatulla ja omalla erikeeper-vesi seoksella.:)

7 kommenttia:

 1. Ihanan värinen liuku alla ja onnistunut vesimarmorointi :)

  VastaaPoista
 2. Oi vitsi miten kauniit! Tosi onnistunu lakkaus. Mukavaa lomaa. :)

  VastaaPoista
 3. Miten teit peel off lakan :D itse olen sellaista himonnut, mutta liian laiska tilaamaan, eikä taida kaupoista löytyä. Mutta todella ihanat kynnet, tykkään tosta väriyhdistelmästä paljon ja kivaa lomaa teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erikeepperiä noin 2/3 ja vettä 1/3, en mittaillut mitenkään tarkkaan, et ihan vaan suurinpiirtein. :D Semmosta, et se vaikuttaa paksuudelta kynsilakalta. :) Kiitos paljon! :)

   Poista