perjantai 8. tammikuuta 2016

Vuoden melkein ekat kynnet!

Moikka! Tässä olis vuoden 2016 ensimmäiset kynnet blogissa. Ei kuitenkaan silti ensimmäiset lakkaamani kynnet. Edellisistä jotka tein ei tullut mielestäni postauskelpoiset. :D
Aloitin vuoden uusilla ideoilla, tämäntapaisia kynsiä mulla ei ole ollut koskaan. Selailin joku päivä Instagramia ja siellä tuli vastaan kynnet, joissa näkyi leimaa kynnen keskeltä ja ylä- ja alareunat olivat lakattuja. Niistä inspiroituneena tein omani.
Leima leimattu Konadin valkoisella leimauslakalla XL-laatasta. Vihreä lakka Wet n Wild - Sage in the city. Pullossa lukee fastdry, mutta pikakuivattajankin jälkeen kesti kauan, ennen kuin kynnet olivat täysin kuivat. Hopeinen koristelulakka on Nded:ltä. 

8 kommenttia:

 1. Ihanan keväiset ♥ Tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Ooooh miten ihanat! :o ♥ Onkohan tuo Sage in the city dupe Opin My Gecko Does Tricks:lle? Oikein yllätyin ettei kyseessä ollutkaan tuo Opi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon♥ Saattaa hyvin olla, mulla ei kyseistä Opia ole niin ei pääse luonnossa vertailemaan. :D Kuvissa näyttää kyllä tosi samanlaisilta.

   Poista
 3. Kauniit :) tykkään tosi paljon tällaisista lakkauksista, missä näkyy vähän leimaa ja osa kynnestä on lakattu kokonaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Mäkin tykästyin tähän ideaan, voi olla että jatkossa tulee enemmänkin tälläisia :D

   Poista