torstai 18. kesäkuuta 2015

Juhannus kynnet

Moikka moi! Tosiaan siis olin kaksi viikkoa tehtaalla töissä, jossa ei saanut olla lakkaa, joten eipä mulla sitten ollut. Kynnet kärsi sielläkin vähäsen ja tällä hetkellä olen kaupassa töissä, jossa ne kärsivät vielä enemmän. Kai ne tästä vielä joskus taas pitkiksi kasvaa. 
Eilen lakkasin siis pitkästä aikaa kynnet. Etu- ja keskisormiin lakkasin Opin Love.angel.music.babya muutaman kerroksen. Kaksi kerrosta olisi kyllä riittänyt, mutta menin kopauttamaan vasemman käden kynnet pöydän kulmaan märkinä... Päälle laitoin siniset kukkadecalit. Nimettömät lakkasin vain Isadoran sokerilakalla Turquoise crushilla. Pikkurilleihin ja peukkuihin lakkasin Color Clubin Sky high:ä myös pari kerrosta ja niihin laitoin neliöt kultaiset niitit ja turkoosit pyöreät niitit. Mun mielestä näistä tuli ihan kiva kesäinen skitlette. :)

10 kommenttia:

 1. Aivan ihana yhdistelmä ja todella hyvin sopii Juhannukseen :) Hyvää Jussia!

  VastaaPoista
 2. Tosi kauniilta näyttää nämä lyhyemmätkin :) Ja lakkaus on hirmuisen ihana, todella kesäinen! :)

  Ihanaa Jussia sinne! :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis yhdistelmä! Ja onpas ihana tuo Isadoran lakka. :o

  VastaaPoista
 4. Tiedän niin tuon tunteen, kun kynnet ottaa töissä osuma ja ne vaan on pakko vähitellen kaikki nyysiä lyhyeksi... Itse olen nyt toista viikkoa siivoushommissa ja uhkaavasti näyttää siltä, että työpätkän jälkeen näistä ei ole kovin paljon jäljellä :( Mutta tosi söpöt lakkaukset kyllä, sopii lyhyemmälle mallille hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on nyt eka lomaviikko jo takana, ja töiden jälkeen kynnet oli kyllä huonossa kunnossa. Välillä tekis mieli tehdä vaan geelit, niin sais taas nopeesti pituutta. :D Kiitos paljon! :)

   Poista