lauantai 2. elokuuta 2014

Pinkit kukkakynnet

Moikka! Tänään oli taas kynsien huoltopäivä. Lakkasin varpaidenkin kynnet, mutta ne vain yksi värisiksi. 
Pohjalle lakkasin pari kerrosta neon pinkkiä Yes Loven lakkaa 539:ä. Pohjakerrokset sai ainakin kuivua hyvin ennen kuin aloin maalailemaan kukkia, koska kävin ostamassa tuon Naturelin mustan koristelulakan siinä välissä. Mun kaikki mustat koristelu lakat on ihan kuivuneita tai loppu ja akryylimaalikin oli mennyt könttiseksi, onneksi tämä uusi ei ollut kallis, Tokmannilta 5,90€. Alkuperäsen suunnitelman mukaan olisin laittanut vielä mustia pyöreitä niittejä kukkien lisäksi, mutta kukat näytti yksinäänkin kivoilta. 

Ostin torstaina uuden läppärin, kun vanha alkoi vetelemään viimeisiään. Tämän uuden läppärin näytöllä kaikki kuvat näyttävät haaleammilta, kuin vanhalla. Neon pinkkikin näytti liilahtvan pinkiltä. Laitoin koneen sitten kiinni telkkariin, jotta näin millaisia kuvat oikeasti ovat. Senpä takia haluaisinkin tietää, että miltä nämä ja ylipäätänsä kaikki muutkin kuvat näyttävät teidän ruuduillanne. 

10 kommenttia:

 1. Nää sun kukkakynnet on aina niin upeita, voisi itsekkin opetella tekemään :D

  VastaaPoista
 2. Wautsi, osaat tehdä niin siistejä noista kukista! Upean värinen pinkki ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Osaat tehä tosi hienoi noist kukista :)

  VastaaPoista
 4. Voi ku kauniit kynnet! Kuvat näyttää ainaki mun koneen näytöllä hyviltä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja hyvä, jos näyttävät hyviltä. :)

   Poista
 5. Vau, ihanat kynnet!

  Voiko kynsilakkasudit/-siveltimet pestä? Mulla on pari tosi ihanaa kynsilakkaa ja haluaisin käyttää niitä isolla pinnalla, mutta niissä on sellaiset pienet sudit. Ajattelin, että voisin putsata paksuja sutejani käyttääkseni niitä niissä toisissa lakoissa, joissa on pienet sudit, mutta kannattaako se? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :)
   Mulla itselläni ei ole kokemusta sellaisesta, joten en mene sanomaan varmaksi mitään. Suosittelen silti pesemään sutia sellaisesta lakasta, joka on lopussa tm. ettei ainakaan mene sitten muista lakoista suti pilalle. :)

   Poista
 6. Ihanat :3 Mäkin haluaisin lakkailla kynsiäni oikein upeiksi, mutta nää on niin lyhyet ;_;

  VastaaPoista