keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Äidin sinertävät geelit

Moikka! Huolsin sunnuntaina äidin geelit. Koristeluihin olin tehnyt jo suunnitelman valmiiksi tipille samana aamuna. 
Pohjageelauksen jälkeen laitoin koko kynnelle microglitter geeliä, joka  tarkasti katsottuna säihkyy eri sateenkaaren väreissä. Kärkiin tuputtelin vähäsen petroolin väristä geeliä, jonka sävyn sekoitin itse rakennusgeelistä ja väripigmentistä. Päälle vielä paria eri glitteriä, kullanruskeaa ja turkoosia ja muutamat eri kokoiset strassit. 

Mun mielestä näistä tuli yhdet kivoimmista geeleistä, joita oon koskaan tehnyt! Täytyy ilmeisesti ruveta vähän useammin suunnittelemaan koristelut valmiiksi, ettei sitten kesken geelaamisen tarvitse ruveta miettimään niitä, niinkuin yleensä. 

4 kommenttia:

 1. Mäki oon todennu, että tulee paljon kivempaa jälkeä kun etukäteen suunnittelee :) Jos rupeaa vaan tekemään niin helposti tulee sellainen "vähän tuota ja tuota" -tunne, eikä osaa kunnolla ajatella miltä ne näyttää loppujenlopuksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla varsinkin aina näiden äidin kynsien kanssa on vähän sellasta, omien kanssa harvemmin :D

   Poista
 2. Omalla tavallaan kauniit kynnet, mutta itse en hirveästi tykkää tuon mallisista kynsistä ja minusta näissä on ehkä käytetty liikaa glitteriä ja koristeita jolloin ne eivät näy edukseen. Mutta nämähän on vain mieleipide asioita! :) Ja olet kyllä todella taitava tekemään kynsiä! :)

  VastaaPoista