tiistai 23. huhtikuuta 2013

Siniliilaa raitaa ja glitteriä

Moikka! Viime postauksesta on kulunut taas hurjasti aikaa. En vain ole ehtinyt tekemään uusia lakkauksia, vaikka en vanhoista pitänytkään. Eilen vihdoin oli aikaa, mutta ei sitten enään postaukselle. 

Mulla on tässä lähiaikoina lohkeillut kynsistä kulmia pois ja aika moni oli jo iha muotopuoli. Päätin sitten kokeilla pyöristää kynsiä. Mulla ei ikinä ennen ole ollut tän mallisia kynsiä, aina oon pitänyt melko suorina kärjet. Vaihtelua vähän.  Voi olla, että kun nämä tästä vähän kasvaa, niin viilaan ne takaisin kulmikkaiksi. 
Mutta ei mulla nyt sitten muuta, lakkauksistakaan ei oikeastaan ole mitään sanottavaa. 

5 kommenttia:

 1. Oi sulla on aina niin ihania kynsiä c: mutta etkö vois laittaa sun blogiin kopionnineston noitten kuvatekstien sijaan?

  VastaaPoista
 2. Oot tosi hyvä lakkaaja!!!:)<3 Mistä muuten noita Yes Loven lakkoja saa? En oo ite ainakaan missään törmänny sellasiin ennen. Sun blogi on tosi kiva! Oisko mitenkään mahdollista saada jonkinlaisii ohjeita vesimarmorointiin? En oo ikinä kokeillut...
  Mut ihanat noi kynnet!=);)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon:) Yes Loven lakkoja on nykyään aika monilla kirppareilla, siis ihan tilattua tavaraa ettei kenenkään vanhoja. Luulen, että vesimarmorointiin löydät ohjeet ns. tähän hätään helpoiten youtubesta, koska en mitään hirveän paljoa ole marmoroinut, muutamat onnistuneet vain on tullut. :)Kiitos vielä!:)

   Poista