sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Pikaranskis & leirikoulu höpinää


En oo sit postannukkaa viikkoon. Ei oo oikeen kerinny tai jaksanu. Nyt tosiaan noi ylhäällä olevat lakkaukset kynsillä, ollu jo pari päivääkin. Vaihtuu luultavasi tänään tai huomenna, saa nähdä nyt, että ehdinkö tekemään uusia kynsiä. ;)

Keskiviikkoillalla tultiin bussilla takasin kotiin leirikeskus Marttisesta. Kivaa oli. :) Ekana päivänä oli yläköysirata, joka oli kyllä mun mielestä vähän pelottava kun se oli 7 metrin korkeudella, eli aika korkealla. Sitten oli kans melontaa. Se sujui ihan hyvin, vaikka kädet oliki pikkusen kipeet sen jälkeen. 
Tiistaina oli heti aamulla resiinaretki. Sekin oli ihan kiva, vaikka kädet siinäkin väsyi. Sitten oli sillalta laskeutumista 12 metrin korkeudelta. Se oli kivaa ! Itse laskeuduin kaksi kertaa. Ekalla kerralla kyllä vähän jännitti, mut hyvin se meni. Illalla oli rantasauna. Kävin kanssa uimassa, tai no ei kai sitä uimiseksi voi sanoa, kun hyppää laiturilta järveen ja nousee äkkiä takasi. :D Ainakin talviturkki lähti. ;) 
Keskiviikkona aamulla oli kullanhuuhdontaa. Huuhdoin 5 kultahippua, 2 vähäsen isompaa, kuin 3 muuta. Oon kyllä ylpee, kun luulin etten löytäisi yhtään. :D Seuraavaksi oli kankaanpainantaa. Itse tein valkoisesta topistani muiston leirikoulusta. :)


Semmonen se leirikoulu. :)

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ! :)


10 kommenttia:

 1. Toivottavasti meilläki olis kivaa leirikoulussa. Lähetään huomenna eli maanantaina Oivankiin joka on kuusamossa. :)

  VastaaPoista
 2. Missäs leirikoulussa olit? Ite oon ollu kans viimevuon leirikoulu piispalassa! Siellä me kans melottii :DD

  VastaaPoista
 3. Mekin oltiin Marttisissa.. kylläkin puoli vuotta aikaisemmin:)Ja kynnet on ihanat:D

  VastaaPoista
 4. Heh, mun isoveliki oli Marttisissa leirikoulus kutosella. =)

  T. Kotkansulka

  VastaaPoista
 5. Me mennään vasta luokan kans ens vuoden syksyl tuonne Hyvärilään.Melontaa ja koskenlaskua on tiedossa.

  VastaaPoista