lauantai 19. toukokuuta 2018

Born Pretty Storen tilaus

Moikka! Tilasin kuukausi sitten Born Pretty Storesta vähän tavaraa. Tämä oli toinen kerta, kun sieltä tilasin ja vieläkään ei ole moitittavaa. Toimitusaika on toki pitkä, mutta se on jo tiedossa Kiinasta tilattaessa.   
Tilaus siis saapui postiin päivälleen kuukauden kuluttua tilaamisesta. Paketissa oli juuri oikeat tuotteet ja kaikki olivat ehjiä. 
Paketissa oli yhteensä seitsemän leimauslaattaa, kahdeksan leimauslakkaa, kolme peel off tape -lakkaa, strassipaketti sekä leimasin ja scraper. Nämä kaikki maksoivat yhteensä noin 48 euroa, mikä ei mielestäni ole lainkaan paha hinta tuotteiden määrään nähden. Ainoa pettymys oli strassit. Oletin, että kotelon jokainen lokero olisi täynnä strasseja eikä vain pohja peitossa. Mutta eipä strasseillakaan ollut paria euroa enempää hintaa. 

Leimauslakoista kuusi tilasin ns. pakettina ja kaksi valitsin itse. Kaikki shimmeriset kuuluivat samaan ja olivat pakettina halvempia kuin se, että olisin kerännyt samat lakat ostoskoriin yksittäisinä. Sävyt Green# ja 14# valitsin itse lisäksi ja toisen kanssa samaan pakettiin kuuluivat leimasin ja scraper. Leimasimen tyyny on muuten älyttömän pehmeä verrattuna kaksi vuotta vanhaan samanlaiseen! Eikä se minusta ole lainkaan huono juttu. 

Kokonaisuudessaan olen todella tyytyväinen tilaukseen ja olen jo vähän pohtinutkin, että pitäisikö tehdä uusi tilaus, jotta saisi vähän vielä lisää eri sävyisiä leimauslakkoja. Vaikka pääseehän näilläkin taas jo pitkälle!

1 kommentti: