perjantai 5. helmikuuta 2016

Kultaiset glitterpommit

Moikka!  Mun kolmas koeviikko on nyt takana ja koko viikonlopun saa ottaa ihan vaan rennosti miettimättä koulujuttuja! 
Tän päivän kynnet on luultavasti sellaiset, joilla vietän mun 17-vuotis synttäreitäni ensi tiistaina, kun sitä ennen ei varmaankaan tule tehtyä uusia. 
Pohjalla on tuputeltuna kärkiin Opin Love.Angel.Music.Baby, vaikkei sitä sieltä oikein erotu. Tähän väliin laitoin Opin päällyslakkaa Thrills in Beverly Hills. Muistin ettei se olisi ollut ihan näin peittävää.. :D Glitterit kärjissä on Yes Loven D10. Ajattelin ensin, että olisin leimannut mustat kukat Konadin m82 laatasta kaikkiin kynsiin, mutta onneksi laitoinkin vain nimettömiin ja keskareihin. Näyttää ehkä kivemmilta näin. 

6 kommenttia:

  1. Kauniit on ja hyvää synttäriä näin etuaikaa. :^)

    VastaaPoista
  2. Voi että miten ihanat! ♥ Hyvää synttäriä multakin näin etukäteen :)

    VastaaPoista
  3. Eksyin pitkästä aikaa tänne sinun blogiisi ja täytyy sanoa, että kehitystä on tapahtunut valtavasti! Jossain välissä lakkaukset olivat todella hätäisesti tehdyn näköisiä ja liian yksinkertaisia. Tuolloin blogia oli turhauttavaa seurata, kun mitkään lakkaukset eivät inspiroineet tai antaneet ideoita omien kynsien koristeluun. Nyt kuitenkin jokaisella postauskerralla on erilaisia lakkauksia, joissa on käytetty laajasti erilaisia tekniikoita ja lakkoja. Hieno juttu, toivottavasti jatkat samalla linjalla! Ehkä tämän positiivisen kehityksen myötä blogisi päätyy taas lukulistoilleni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua itseäkin harmitti jossain vaiheessa saamattomuuteni, kun postaustahti oli liian harvaa ja lakkaukset tylsiä. Onneksi inspiraationi on löytynyt taas! Ja kiva että löytyy taas ideoita muidenkin kynsiin. :)

      Poista