torstai 15. maaliskuuta 2012

Uudet kynnet & uusia lakkoja



näistä tuli muute iha hyvät ja näi, mut päällyslakkaa ( mun tapauksessa kirkasta lakkaa :/ ) en voinu laittaa, ku sit kaikki leimaukset olis levinny. 



Sitte nää lakat mistä puhuin jo viime postauksessa :) Nää on siis näitä L'OREALin uusia lakkoja, aika pieniä pulloja ( 5 ml ) mut ei se haittaa kun kivan värisiä on (: aattelin ostaa näitä jossain vaiheessa pari lisää (: 
nää lakat on siis 609 Divineindigo ja 608 Luxembourg garden. En tiiä, et kuuluisko nää nimet kokonaan yhteen tm. ku näissä pulloissa on kirjotettu pötköön o: joku joka tietää saa toki kertoa :D



Viime viikonloppuna oltiin tuttava perheen luona ja laitettii sitte äitin kans perheen naisten/tyttöjen kynnet ja sain pari nail art lakkaa ja yhen normi lakan (: tota lakkaa kokeilinki jo näissä kynsissä, mitkä mulla on nyt :) peittää hyvin yhellä kerroksella ja on muutekin tosi kivan värinen. 

7 kommenttia:

  1. sori, mut ihan mielenkiinnostani kysyn..
    Ooks laskenu kuinka mont kynsilakkaa sullon (suurinpiirtein)? Olis meinaa iha kiva tietää ;D

    VastaaPoista
  2. nyt on kai 113, jos oon oikein laskenu :D

    VastaaPoista
  3. Ihanat kynnet! Konadilla on tietääkseni joku sellane Erikois top coat jonka ei pitäs levittää leimauksia. :D En tiedä kyllä onko varmaa etteivät leviä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos (: juu, on sellanen :D vielä kun vaivautuisin tilaamaan :D

      Poista
  4. miten joku voi olla noin hyvä? ;o

    VastaaPoista