lauantai 30. elokuuta 2014

Pinkki liukuväri

Moikka! Tein eilen illalla uudet kynnet ja ulkona oli jo sitten sen verran hämärää, että jouduin ottamaan kuvat sisällä. 
Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta Flormarin LS09:ä. Sen päälle tuputtelin kärkiin pinkkiä nimetöntä lakkaa, joka yksinään oli aika hailakka, joten sen päälle tuputtelin vielä vähäsen Lumenen Hetken Lumoa. Halusin saada ihan vähäsen jotain kultaista koristamaan näitä, joten laitoin muutamat strassit kultaisina/keltaisina ja pinkkeinä. 

tiistai 26. elokuuta 2014

Niittejä vihreällä pohjalla

Moikka! Vaikka kuinka olen yrittänyt ja melkeenpä joka postauksessa olen puhunut, että postauksia rupeaisi tulemaan taas niin kuin ennenkin, eli pari viikkossa, niin en ole nyt vain ehtinyt. Mutta tähänkin mulla on kunnon syy. Olin koko viime viikonlopun perjantaista sunnuntaihin Helsingissä, koska olin Cheekin stadion keikalla! 
Eilen oli taas vihdoin lakkauspäivä. :) Mun teki mieli lakata Yves Rohcherin Vert Canardilla, koska jos nyt oikein muistan, niin olen kyseistä lakkaa käyttänyt viimeksi noin vuosi sitten. Mun teki myös mieli käyttää kultaisia niittejä, joten koristelut piti suunnitella sen mukaan. Mulle tuli heti mieleen nämä violetit kynnet viime talvelta, ja ajattelin toteuttaa saman lakkauksen, mutta vain eri värein. Mun täytyy kyllä sanoa, että nämä vihreät kynnet onnistui paremmin, vaikka ovathan molemmat versiot kivan värisiä. :)

torstai 21. elokuuta 2014

Höyhenet

Moikka! Jouduin viilailemaan kynsistä taas mittaa vähän pois, kun yksi vähän lohkesi. Ainakin on taas siistit tämänkin pitusina. :)
Pikkurilliin ja peukkuun lakkasin pari kerrosta Opin Haven't the foggiesta. Etusormissa on kerros Wet n Wildin Ebony hates Chrisiä. Vaalean violetti lakka on Oriflamen Lavender Shimmeriä. Keskareihin laitoin kärkiin hopeaa ja mustaa lakkaa ja mustan rajalle vaaleanpunaisia pyöreitä niittejä. Nimettömiin maalasin mustat höyhenet, vaikken tiedä näyttäkö ne yhtään siltä miltä pitäisi. :D Höyhenten keskelle laitoin muutamat niitit myöskin. 

maanantai 18. elokuuta 2014

Mustakultaiset strassikynnet

Moikka! Näiden kynsien postaaminen vähän venahti. Tein nämä jo viime viikon keskiviikkona, mutta unohdin postata heti kun sain nämä valmiiksi. Torstaina en ehtinyt ja koko viikonlopun olin poissa kotoa. 
Mun teki mieli tehdä mustakultaiset kynnet ja sitten muistin mun viime syksyiset skitlette kynnet, jotka tein laivalle. Silloin mun pikkurillien kynnet oli tälläiset, kuin nämä kynnet ja halusin tehdä tällä kertaa kaikista kynsistä sellaiset. Elikkä pohjalle lakkasin Wet n Wildin Ebony hates Chris:ä muistaakseni vain yhden kerroksen. Juuresta puoleen väliin saakka tuputtelin Kissin Gold glitteriä ja päälle laitoin eri kokoisia mustia ja kultaisia/hunajan keltaisia strasseja. 

sunnuntai 10. elokuuta 2014

Räikeät leopardikynnet

Moikka! Mulla alkoi torstaina koulu ja mun oli tarkotus tehdä sitä varten keskiviikkona uudet kynnet, mutta enpäs sitten tehnytkään kun en ollu koko päivänä kotona. Torstaina koulun jälkeen taisin nukkua koko päivän ja perjantaista lauantaihin siskon tyttö oli meillä hoidossa, joten sillonkaan en voinut tehdä uusia kynsiä. 
Tänään sitten vihdoinkin mulla oli aikaa ja tiesin tarkalleen millaset kynsistä tulisi, koska olin tehnyt mallin tipille valmiiksi. Ainoa ongelmani oli vain lopussa oleva valkoinen lakka, mutta riitti se kuitenkin. Tein valkoisen pohjan päälle liukuvärin Oriflamen Sun:lla ja Wild & Mildin Fashion Passionilla. Leopardikuvion liilat läntit tein Black Starin B038:lla ja reunustin ne samalla uudella mustalla Naturelin koristelulakalla, kuin edellisten kynsien kukkaset. 
Edellisessä postauksessa puhuin myös siitä, että mun uudella läppärillä värit ei ole yhtä kirkkaat, kuin vanhassa, mutta sain säädettyä  niitä ja nyt näyttää jo paremmalta. :)

lauantai 2. elokuuta 2014

Pinkit kukkakynnet

Moikka! Tänään oli taas kynsien huoltopäivä. Lakkasin varpaidenkin kynnet, mutta ne vain yksi värisiksi. 
Pohjalle lakkasin pari kerrosta neon pinkkiä Yes Loven lakkaa 539:ä. Pohjakerrokset sai ainakin kuivua hyvin ennen kuin aloin maalailemaan kukkia, koska kävin ostamassa tuon Naturelin mustan koristelulakan siinä välissä. Mun kaikki mustat koristelu lakat on ihan kuivuneita tai loppu ja akryylimaalikin oli mennyt könttiseksi, onneksi tämä uusi ei ollut kallis, Tokmannilta 5,90€. Alkuperäsen suunnitelman mukaan olisin laittanut vielä mustia pyöreitä niittejä kukkien lisäksi, mutta kukat näytti yksinäänkin kivoilta. 

Ostin torstaina uuden läppärin, kun vanha alkoi vetelemään viimeisiään. Tämän uuden läppärin näytöllä kaikki kuvat näyttävät haaleammilta, kuin vanhalla. Neon pinkkikin näytti liilahtvan pinkiltä. Laitoin koneen sitten kiinni telkkariin, jotta näin millaisia kuvat oikeasti ovat. Senpä takia haluaisinkin tietää, että miltä nämä ja ylipäätänsä kaikki muutkin kuvat näyttävät teidän ruuduillanne.