perjantai 30. elokuuta 2013

Ruutujako? Ei.

Ensin on melkein viikko hiljaista tämän blogin puolella ja sitten kun vihdoin olen ehtinyt lakkaamaan kynnet, kun olen ollut koko päivän kipeänä kotona, niin lopputulos on aika järkyttävä. En edes tiedä haluaisinko julkaista näitä, mutta menkööt nyt. 


Pohjalle vetelin pari kerrosta Oriflamen Silverillä. Teippasin ruudukot kynsiteipillä ja tuputtelin kärkiin L'oréalin Divine Indigoa. Ilmeisesti pohjalakka ei ollut kunnolla kuivunut, kun alotin teippaamaan, teipit meinaan ei meinannut lähteä kunnolla pois, ja sitten kun lähti niin jäi epäsiistit rajat. No ajattelin sitten, että se vähän siistisi, jos laittaisin jotain läpikuultavaa shimmerlakkaa päälle. Kerros flormarin U28, ja ruudukkoja ei erota enään ruuduiksi, näyttää ennemmin sotkulta jota on yritetty peittää. Tai niinhän siinä kävikin.

sunnuntai 25. elokuuta 2013

Vihreä vinomani glitterillä

Moikka! Musta tuntuu, että aika kuluu nopeammin mitä ennen, eikä ole aikaa tehdä kaikkea mitä tarvisi. Uudet kynnet tein viimeksi maanantaina. Olihan nyt jo sitten aikakin tehdä uudet. Idean näihin sain äidin nykyisistä geelikynsistä, jotka muuten tarvisi huoltaa taas ihan tässä lähiaikoina. Astetta kesäisemmät kynnet, kuin edelliset, mutta olihan tänäänkin vielä kesäisen kuuma päivä!


Pohjalla ihan normaalisti Trindin nail repair. Piti laittaa ranskislakkakin, mutta kuinkas kävikään. Nostin sen kyllä muiden käytettävien lakkojen kanssa pöydälle, mutta lakatessani vihreällä huomasin ranskislakan odottavan vuoroaan pöydällä.. Ensin lakkasin vinot kärjet Wet n Wild fastdry'n Sage in the Cityllä, jottei Seppälän nimetöntä lakkaa tarvitsisi laittaa niin kauhean montaa kerrosta, on meinaan sen verran hidas kuivuja. Vihreän rajalle tuputtelin Coralin Nevadaa. Kyseinen lakka on muuten todella pahanhajuinen! Mun mielestä ihan kiva lakkaus lyhyessä ajassa. Mitä mieltä te olette? :)

maanantai 19. elokuuta 2013

Syksyistä vähän ajoissa

Moikkamoi! Tänään mulla oli vähän enemmän aikaa koulun jälkeen, pääsin meinaan jo kahdelta, niin tein kynnet. :) Idean sain näihin kynsistä, jotka tein äiidille noin vuosi sitten. Vähän erilainen versio, paria samaa lakkaa käytin silti. 




Pohjalla on siis pari kerrosta Oriflamen Glossy Taupea jonka päällä kerros Flormarin U04. Kärkiin tuputtelin vinosti Flormarin 820'ä. Kukat vetelin Kissin nail art lakalla, sävy Deep Purple. Kukkien keskelle sekalaisia glittereitä mix hileestä ja kultaisia diamond shape hileitä. 

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kukkapitsiä




Moikka! Nyt tulikin uudet kynnet vähän pienemmällä aikavälillä. :) Mulla on ollut aika paljon testaamattomia lakkoja, jotka oon ostanu kauan aikaa sitten. Tämänkin Flormarin duochromen (DC05) ostin muistaakseni jo ennen joulua, pääsi vasta nyt ensimmäistä kertaa kynsille. Alimmassa kuvassa duochrome efekti näkyy parhaiten, kun lakka on pullossa. Kynsikuvissa ei niinkään kun päällä on koko kynnen peittävät leimat.
 Koristeluissa ei mennyt kauaa, verkkoleimat laatasta m57 ja kukkaleimat m82. 

tiistai 13. elokuuta 2013

Syksyisen tummaa

Moikka! Tein eilen uudet kynnet. Ei ollut hankaluuksia päättää koristeluista, koska pari kaveriani teki suunnittelun periaatteessa puolestani. Ehdotuksina oli kultaisia viivoja ja neliöstrasseja. Lopputulos näyttäisi tältä. 


Mun oli tarkotus postata jo eilen illalla, mutta en sitten jaksanutkaan avata enään konetta sitä varten. Muutenkin ajattelin kerrankin mennä vähän aikasemmin nukkumaan, että olisin jaksanut tämän päivän vähän paremmin. Tiistaisin mun koulupäivä kestää meinaan 8 tuntia, pääsin vähän ennen viittä. Mutta tälläset kynnet tällä kertaa. :)

torstai 8. elokuuta 2013

Yksiväriset nysäkynnet

Kattokaa mitä menin tekemään kynsilleni! Viilasin ne ihan lyhyiksi, niin että nahat tuli vastaan. Syynä siihen on se, että haluaisin opetella soittamaan kitaraa. Meillä kun sellainen on käyttämättä kaapissa. Saa nähdä mitä siitäkin nyt tulee, hah. 
 

Lakkasin kynnet Lumenen Tummuvalla illalla. Jätin ne yksivärisiksi sen takia, että mun päällyslakka on loppu. Kävinhän mää tänään kaupassa, mutta en tietenkään sitä muistanut. Punanen on silti kiva ihan noin pelkästäänkin. :) Ainakin on siistit kynnet huomiseksi, kun koulu alkaa taas loman jälkeen. 

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Abstrakteja viivoja tummalla pohjalla





Moikka! Taas lakkasin kynnet jo näin vähän päivemmällä, kun yleensä se on jäänyt siihen iltaan. Eli kuvat on otettu ulkona luonnonvalossa. Päätin jo eilen, että seuraavista kynsistä tulee tummansiniset. Tänään meni jonkin verran aikaa vertaillessa eri tummansinisiä ja päädyin Maybelline MNY 665'n. Päälle vetelin viivoja Kissin nail art lakoilla ja pisteet on tehty akryylimaalilla. 
Vasemman etusormen kynnen onnistuin tökkäsemään lakkapulloa päin ennen kuin olin ottanut yhtäkään kuvaa. Onneksi se ei niin kauheasti erotu joukosta. :)

perjantai 2. elokuuta 2013

Punamusta spiraali





Moikka! Mun kynsien lakkaaminen on taas vähän jäänyt, en vain ole ehtinyt ja iltaisin olen ollut aika väsynyt. Nyttenkin kyllä väsyttää, ja sain kynnet juuri vasta valmiiksi, mutta ainakin tuli mulle mieleiset! En tiedä mikä näissä on, miellyttää vaan mun silmiäni. :) Saattaa toki johtua siitä, että punanen ja musta on mun lempparivärit. Yritän taas loman loputtua ruveta lakkaamaan kynsiä vähän useammin, niin postauksiakin tulisi sitten muutaman kerran viikossa. :)