perjantai 31. elokuuta 2012

Leimattu puolikuumani

En oo jaksanu lakata kynsii ny pariin päivään, eikä kyl aikaakaan oo hirveesti ollu, mut tälläset tuli hetki sitte tehtyy. Mun ekat puolikuut, jee! :D




Mun mielestä nää onnistui hyvin ja viihdyn näissä varmaan jonkin aikaa. Kunhan helmenpuolikkaat ei ala sinkoilemaan irti, ni oon tyytyväinen. 

Mulla ei oo kun muutama Konadin laatta, kun en ole vaivautunut tilaamaan niitä enempää, mut oon huomannu et m36'sta käytän eniten. (: Mutta aattelin jossain vaiheessa tilata Bundle Monsterin laattoja. Ei mulla nyt sitte tällä kertaa muuta.

tiistai 28. elokuuta 2012

Äidin vesimarmorit

Eilen jo puhuin näistä äidille tekemistäni vesimarmoroinneista. Tässä ne nyt sitte olis! 


Nämäkin tehty kokonaan Flormareilla, paitsi valkoinen pohja on Wild & Mildin Polarbear.  Äiti tykkäs, mun mielestä olis voinu onnistuu paremminki mut ens kerralla sitten. :) Tää postaus jää nyt vähän lyhyeks, koska meen tekemään läksyjä.

maanantai 27. elokuuta 2012

Glitterinen ranskis

En viihtyny niissä marmoroinneissa kauaa joten tein sitte tämmöset. :) 
Pitkästä aikaa molemmat kädet kuvassa, kun pyysin äitiä kuvaamaan. :) 




Äitini kuitenkin tykkäs niistä vesimarmoreista, ja halus itekki sellaset. Noh, sitte ku nää sain valmiiksi rupesin marmoroimaan äidin kynsiä. Kieltämättä niistä tuli kivat. Itseasissa kivemmat, kun mun omissa kynsissä olleista marmoroinneista. :D Mutta niistä sitten lisää huomenna. 

Alimmasta kuvasta unohtui mun 2mm strassiboxi, mut eipä se maailmaa kaada. 
Kynsien kärjissä on niin paljon lakkaa, ettei vieläkään ole kuivat, vaikka lakkasin pari tuntia sitten ja laitoin Oriflamen pikakuivattajaakin. Jos edes aamuun mennessä olis kuivat, niin hyvä. :D

sunnuntai 26. elokuuta 2012

Flormareilla vesimarmorointia

Perjantaina sanoin marmoroivani, tässä olis lopputulos! Oon ihan tyytyväinen näihin. :) Pohjalle laitoin Models Ownin Naked Shimmerin, koska mun mielestä se sopi sinne. 




Näitä kynsiä oli hirveen vaikee kuvata. Nää oli ainoot julkasukelposet kuvat. 
Vaikka sanoinkin olevani tyytyväinen näihin, luulen etten viihdy näissä kovinkaan kauaa. Riippuu myös koulusta, että milloin ehtii lakkaukset vaihtamaan. Huomenna on kuvista, niin ei pitäis tulla niin hirveesti läksyä, joten voi olla että huomenna jo teen uudet. :D 

Mulla jää tosi usein kirjottamatta postauksiin kaikki mitä oon suunnitellu. Esimerkiks mun piti mainita viime postauksessa, että lyhensin kynsiäni vähäsen tuon oikean etusormen takia. 
Onko kenelläkään muulla samaa ongelmaa? 

perjantai 24. elokuuta 2012

Turkoosinvihreää blingiä!

Toi lakka on oikeesti paaljon vihreempi, kun näissä kuvissa. 
Joo eli pohjaks laitoin ton Yes Loven vihreen neon lakan, jonka päälle laitoin kerroksen Flormarin U04'sta.  Mun mielestä tosi kiva yhdistelmä! :)




Koristeeksi laitoin puolikkaita helmiä, strasseja ja mikrohelmiä. Tykkään näistä kynsistä paljon, mutta mikrohelmet on jo vähän irtoillu. Sunnuntaina luultavasti lakkaan uudet kynnet. Voi olla  että vesimarmoroin, jos jaksan ja keksin jonkun kivan lakkayhdistelmän. :)
Nyt taidan mennä tekemään läksyjä.. (: 

tiistai 21. elokuuta 2012

Ruusuja & ruutuja

Nyt pääsi testaukseen Wild & Mildin Fashion Passion. Kaunis neon pinkki lakka jossa kultaista shimmeriä. 2 kerroksella saa peittävän tuloksen. 




Idean näihin kynsiin sain noin vuoden vanhasta postauksestani. (http://jullenkynsiblogi.blogspot.fi/2011/08/ruutuja.html) Mun mielestä näistä kynsistä tuli oikeenkin kivat, vaikkei koristelut mitenkään monimutkaset oo. :) 

Voi olla, että joudun lyhentämään kynsiäni ihan vähäsen, koska oikean käden etusormi lohkesi ja haluan kaikista kynsistä mahdollisimman saman pitusia.

maanantai 20. elokuuta 2012

Riikinkukon sulat

..Tai semmoset näistä ainakin piti tulla mutta en nyt menisi sanomaan, että nää näytti niiltä. Koulussa kuitenkin tunnistettiin mistä idean olin saanut, niin ei ihan täydellinen epäonnistuminen kuitenkaan ollut. ;) 




Mulla on ollu ny parina päivänä ongelmia keksiä kynsille uutta asua. Pitäis kai ruveta kiekolle suunnittelemaan tai jos vaikka pitäisin jonkinlaisen teemaviikon/-kuukauden. No joka tapauksessa oon tässä näin tunnin sisällä alottamassa tekemään uusia lakkauksia, kun sain jonkinlaisen idean selatessani vanhoja postauksiani. :) Postausta niistä varmaankin huomenna, tai sen mukaan mitä ehdin. 

lauantai 18. elokuuta 2012

Juhlakynnet ja kukka-asetelmia

En oo ehtiny postata pariin päivään, mutta nyt vihdoinkin on aikaa! Olin eilen äidin kanssa tekemässä tutun häihin kukka-asetelmia, joista kuvia myöhemmin(ainiin, täähän on kynsiblogi :D). Tein siinä ohessa myös yhdet kynnet, jotka tulivat morsiamen äidille. 


Liukuvärjäys H&M'n nimettömällä lakalla, päällä kerros glitterlakkaa (Wet n Wild - Hallucinate), nimettöniin ja peukkuihin kukat ja kaikkiin sormiin strassit. :) 

Sitte tässä olis muutama kuva näistä kukka-asetelmista, joita me sitten siellä väsäiltiin. 






Mun mielestä asetelmista tuli nättejä. :)
Entäs teidän mielestä ? 

keskiviikko 15. elokuuta 2012

Keltaset kukkaset vihreällä nurmella

Tulin nyt ihan pikapikaa postaamaan nykyset kynnet, koska oon pian lähössä kaverin kanssa elokuviin. Eli pohjalla Wet n Wildin Sage in the Cityä 2 kerrosta. 





Päälle piirtelin kukkasia akryylimaaleilla, koska lakoilla ois saattanu olla hankalempaa saada tommosia kukkia. Mutta kohta tulee oikeesti kiire, joten tää on oikeesti tämmönen pikapostaus :D

maanantai 13. elokuuta 2012

Turkoosia ja liilaa glitteriä

Lupailin viikonloppuna että alkuviikosta tulis postausta, niin tässäpä olis kynnet jotka tein tänään jokin aika sitten. :)


Hehee, sormilla on vielä vähän glitteriä, kun sitä oli sitten niin hankala saada käsistä pois!! Ihmettelen vaan, kun oikeeseen käteen ei ollut tarttunut niin paljoa, mikä on kyllä vaan hyvä juttu. 



Tällä kertaa en saanut mielestäni hyvää kuvaa lakoista, mutta olin laiska enkä jaksanut ruveta ottamaan uusia kuvia. Mutta nyt taidan mennä pakkaamaan laukun ja katsomaan telkkaria. :)





lauantai 11. elokuuta 2012

Flormar U24 ja leokynnet

Noniin, nyt olis sitte esittelyssä Flormarin U24 ilman koristeluja, koska koristelut meni pieleen.. Mutta laitan nyt silti pari kuvaa pelkästä lakasta. 

2 kerrosta riitti peittämään hyvin. Lakka oli harvinaisen hankala kuvattava, mutta kyllä siitä jotenkin selviydyin.

Salamalla.

Auringonvalossa.

Toiset tämänpäiväset kynteni on nää leopardikynnet. Unohdin kuvata ton Models Ownin Naked Shimmerin yksinänsä ilman leokuviota, kun lakka ei vielä blogissa näkynyt kun pullossa viime postauksessa.






Ensimmäiset ruskeesävyset leot mun blogissani. Siitä on hurjan kauan aikaa, kun mulla on tän väriset viimeks ollu. Saa nähdä kauanko näillä kynsillä viihdyn. Seuraavaa postausta luvassa alkuviikosta. :)

torstai 9. elokuuta 2012

Kukkia ja pari uutta lakkaa

Eikä! Huomenna alkaa koulu. En haluu sinne. :D Mutta joo, kynsiin. Nyt kokeilin tota toista H&M'n lakkaa. Koostumukseltaan lakka on samanlainen kuin sininen. 





Koristelut on taas kukat. En jaksanu ruveta tekemään mitään erikoista mikä ei välttämättä onnistuiskaan, niin tää oli hyvä ratkasu. 

Oon unohtanu postata mun uudet Flormarit, jotka ostin lauantaina. Vapiksessa oli taas 3 lakkaa vitosella ja totta kai mä olin heti tyhjentämässä hyllyjä entisestään. :D Kuvassa on vaan 8, vaikka ostin 9. Yhden lakan äiti halusi varpaankynsiä varten, joka mulla kyllä oli jo entisestään. :D


Vasemmalta oikeelle: U04, U23, U24, U14, U05, 378, 36o ja 118.

Eilen tulin Turusta ja sieltä tuli pari lakkaa mukaan Seppälästä. 


Models own - Naked Shimmer, Wild & Mild - Fashion Passion ja Wet n Wild - Gray's Anatomy.

Tämmöstä tällä kertaa. :)